Şanlıurfa'nın yeni yüzü hizmete girdi

Şanlıurfa Kebap Salonu, bir süredir süren modern konsepti için hummalı bir şekilde sürdürdüğü çalışmaları tamamladı. Otantik bir havası olan yemek salonu modern bir havaya kavuşturulurken, camlı şelale ile siz yemeğinizi yerken kendinizi şırıl şırıl suların aktığı doğada hissediyorsunuz. Yeni yılla birlikte hizmete giren yemek salonunun yaz aylarında portatif çatısı komple açılacak, kışın ise kapalı olacak...

Şanlıurfa'nın yeni yüzü hizmete girdi
07 Ocak 2014 Salı 08:09

Çerkezköylüler’in1990’dan beri damak lezzetine lezzet katan Şanlıurfa Kebap Salonu, bahçe salonunu yeni konsepti ile müşterilerine açtı. Kebap Ocağı, Pide Fırını ve yemek salonlarında yeniliğe giden Şanlıurfa son olarak uzun yıllar otantik bir havası olan bahçe salonuna modern bir hava kattı. Yeni yılla birlikte hizmete giren Şanlıurfa'nın yeni yüzü için uzun bir süre gayret gösteren İşletme Sahibi Sait Tabela,  "Müşterilerimize yeni bir yüzle hizmet etmek bizi mutlu ediyor. Bu yüzden sürekli yenilenme, değişme gayretindeyiz. Bir ayı aşkın süredir yürüttüğümüz tadilat ve yenilik çalışmaları tamamlandı. Umarım müşterilerimiz bahçe salonumuzun yeni konseptini beğenir" diye konuştu.
ŞELALE DOĞAL HAVA KATTI
Mehmet Said Tabala ve Mahmut Şerifoğlu'nun ortaklaşa işlettiği Atatürk Caddesi Köse Sokak’taki Şanlıurfa Kebap Salonu son yıllarda yaptığı yeniliklerle dikkat çekiyor. Birbirinden leziz kebap çeşitleriyle, müşterilerinin damak zevkine hitap etmenin yanı sıra, fiziki düzenlemeleriyle de artık Çerkezköy’ün  klasikleri mekanı olan Şanlıurfa Kebap Salonu’nda son olarak bahçe salonunda tadilat ve yenilemeye gidildi. 1990’dan beri Çerkezköy’de faaliyet gösteren işletme iki kat 5 salondan oluşuyor. Yaklaşık bir aylık çalışma sonucunda yeni yüzüne kavuşan Şanlıurfa  Kebap Salonu'nun bahçe salonunun üzeri istenildiği zaman tamamen açılacak. Yılbaşından itibaren hizmete giren salonda müşteriler yemek yemeye başladı.
Şanlıurfa Kebap Salonu'nun işletmecisi  Sait Tabala,  "Yeni salonumuzda hizmet vermeye başladık. Bu salonun üzeri komple açılır kapanır bir sistemle yapıldı. Yazın müşterilerimiz üstü tamamen açık olan bu salonda yemek yiyecek. Camlı şelale doğal bir hava kattı. Açık havada yemek yiyormuşsunuz gibi oluyor. Şimdilik müşterilerimiz yeni konseptimizi çok sevdi. Herkes memnun" diye konuştu.
Doğal taşlarla süslenen ve nezih bir ortam yaratılan yeni salonda aynı anda 100 kişiye yemek servisi yapılabiliyor. Döner, İskender ve kebap çeşitlerinin yanı sıra pide ve lahmacun çeşitleriyle Çerkezköy’ün vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan Şanlıurfa Kebap Salonu, başta künefe olmak üzere kadayıf ve fırın tatlılarıyla kendine has bir lezzet keyfi sunuyor. Lokantada, bir süre önce Kebap ocağı ve pide fırınında yenilik yapılmıştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.