Saray Belediyespor ‘dan ilk galibiyet

Türkiye Basketbol 2.Ligi’ndeki ilk resmi maçında Saray’ı temsil eden Saray Belediyespor Basketbol Takımı, hafta sonu Gebze Kapalı Spor Salonu’nda Darıca Gençlerbirliği ile yaptığı maçı 97-79 kazandı.

Saray Belediyespor ‘dan ilk galibiyet
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
09 Aralık 2020 Çarşamba 09:40

İlk çeyreği 24-13, devreyi ise 55-42 önde tamamlayan Saray Belediyespor Basketbol Takımı maçı 97-79’luk bir skorla tamamladı.
Maç ile ilgili değerlendirmede bulunan Saray Belediyespor Baş antrenörü Ercan Dedeoğlu: “Tarihimizde ilk olarak 2.Lig maçı kazanmak bizi çok mutlu etti. Bu yılki amacımız bu ligde kalmayı başarmak; fakat kesinlikle daha büyük işler yapabilecek potansiyelde bir ekibiz. Her maçta biraz daha konsantre olmaya devam edeceğiz.
Darıca Gençlerbirliği karşısında, ilk dakikadan itibaren güzel konsantre olduk, her oyuncumun skora katkı sunması çok güzel, hatta kadroya giremeyen ya da o an benchte olan oyuncularımın oynayan arkadaşlarına verdikleri destek beni çok mutlu etti.
Hepsi birbirinden iyi sporcular, oyuncularımı tebrik ediyorum, misafirperverce bizi ağırlayan Darıca Gençlerbirliği kulübüne de teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemizin adını en iyi şekilde temsil etmek için daha çok çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.