Saray esnafı geleneksel iftar yemeğinde buluştu

Saray Esnaf ve Sanatkârlar Odası Kredi Kefalet Kooperatifi ile Saray Küçük Esnaf ve Pazarcılar Derneği üyelerine iftar yemeği programı düzenlendi. Cumhuriyet İlkokulu Bahçesi’nde düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 2 bin kişi katılırken, programda ortaya çıkan birlik ve beraberlik ortamı herkesi mutlu etti.

Saray esnafı geleneksel iftar yemeğinde buluştu
17 Temmuz 2014 Perşembe 07:51

Saray Esnaf ve Sanatkârlar Odası Kredi Kefalet Kooperatifi ve Saray Küçük Esnaf ve Pazarcılar Derneği iftar programı geçtiğimiz Cumartesi Cumhuriyet İlkokulu Bahçesinde yapıldı.
YEMEK ORGANİZASYONU OLDUKÇA BAŞARILIYDI
Katılımın bir hayli yoğun olduğu iftar programında Oda Başkanları davetliler ile yakından ilgilenerek, programın sorunsuz bir şekilde ilerlemesini sağladılar. Farklı noktalardan yemek servisinin yapıldığı iftar programında kuyrukların oluşmaması ve yemeğin tüm konuklara yetmesi davetlilerin de yüzünü güldürdü.
ORUÇLAR DUALAR EŞLİĞİNDE AÇILDI
Akşam ezanının okunması ile birlikte binlerce kişi iftarını eski Müftü İsmail Gezer tarafından okunan dualar eşliğinde aynı anda açarken, iftar programında yer alan müzik grubu seslendirdiği tasavvuf müziği ile yemeğe ayrı bir renk kattı. 
BAŞKANLARDAN TEŞEKKÜR
Saray Esnaf ve Sanatkârlar Odası Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Özen ve Saray Küçük Esnaf ve Pazarcılar Derneği Başkanı Ergun Altıntaş iftar programı sonrası yaptıkları açıklamada, “İftar sofrasında üyelerimizle ve Saray Halkıyla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. İftar yemeğimize katılarak birlik ve beraberliğimizi güçlendiren herkese katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.   
KİMLER KATILDI?
İftar Programına Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Belediye Başkan Yardımcıları Dilaver Perçin ve Önder Çelik, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Partilerin Temsilcileri, Tekirdağ Odalar Birliği Başkanı Sami Kayın, Tekirdağ Berberleri Odası Başkanı Mustafa Kahraman, Tekirdağ Bakkallar Odası Başkanı Emine Arıkan, Tekirdağ Kahveciler Odası Başkanı Fahrettin Bayar, Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çorlu Esnaf Odası Başkanı Feyzullah Aktepe, Tekirdağ Esnaf Kefalet Kooperatifi Birlik Başkanı İsmail Atakan, Edirne Kooperatif Başkanı Ayhan Can, Çorlu Kahveciler Odası Başkanı Yıldız Filiz, Çorlu Bakkallar Odası Başkanı Yusuf Gümüş, Tekirdağ Terziler Odası Başkanı Hüseyin Özen, İpsala Kooperatif Başkanı İlhan Dalkıran, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.