Saray Kaymakamı Öner’den ÇTSO’ya teşekkür ziyareti

Saray Kaymakamı Hüseyin Öner, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın Hizmet Binası’nda yapılan yenileme çalışmalarının ardından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Yönetimi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Saray Kaymakamı Öner’den ÇTSO’ya teşekkür ziyareti
11 Nisan 2014 Cuma 07:33

BAŞARILI BİR ŞEKİLDE TEMSİL EDİYOR
Geçtiğimiz gün Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Saray Kaymakamı Hüseyin Öner, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İsmail Akın, Mustafa Seçkin, Yönetim Kurulu Üyeleri, Sinan Sifil, Mesut Görgün, Metin Taşdelen tarafından Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda ağırlandı. ÇTSO Hizmet Binası’nın yenilenen halini çok beğendiğini ifade eden Saray Kaymakamı Hüseyin Öner; “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, üç ilçedeki sanayicilerimizi ve tüccarlarımızı başarılı bir şekilde temsil ediyor. Yenilenmesinin ardından daha modern ve işlevsel bir hal alan Oda Hizmet Binası, tüm üyelerinize ve halkımıza hayırlı olsun. Yaptığınız bu başarılı çalışmalar inşallah hayırlı hizmetlere vesile olur” şeklinde konuştu.
TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyaretinin amacının hem hayırlı olsun demek hem de teşekkür etmek olduğunu belirten Kaymakam Öner; “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine yaptığı hizmetlerin yanı sıra eğitime verdiği destekle de adından sıkça söz ettiriyor. Saray’da halen inşaatı süren Meslek Yüksek Okulu’na sağladığınız destek için Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na ayrıca teşekkürlerimi iletmek istiyorum” şeklinde konuştu.
KALKINMAYI SAĞLAYAN GÜÇ VE ARAÇ EĞİTİMDİR
Kaymakam Öner’in konuşmasının ardından bir açıklama yapan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, ziyaretinden dolayı Saray Kaymakamı Hüseyin Öner’e teşekkür etti. Bir ülkenin, hem ekonomik hem de sosyal kalkınmasını sağlayan gücün ve aracın eğitim olduğuna dikkat çeken Başkan Kozuva; “ Eğitime sağladığımız her desteği, ülke ekonomisi ve kalkınması için attığımız küçük bir adım olarak nitelendiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.