Saray’da Meclis toplantısına katıldı

Saray Belediye Meclisi’nin 2021 yılı Şubat ayı Meclis toplantısı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Albayrak’ın katılımıyla Saray Belediyesi Ek Hizmet Binası’nda Belediye Başkanı Sayın Özgen Erkiş başkanlığında yapıldı.

Saray’da Meclis toplantısına katıldı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
06 Şubat 2021 Cumartesi 11:43

Toplantının açılış konuşmasını yapan Saray Belediye Başkanı Sayın Özgen Erkiş: “Bugünkü meclisimiz diğer meclis toplantılarımızdan farklı bir anlam taşıyor. Büyükşehir merkezine en uzak olan Saray’ımıza haftanın en az iki günü intikal etmeyi kendisine bir hizmet düsturu haline getirmiş Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak bugün ilk kez meclisimizi onurlandırmıştır, kendisine müteşekkiriz. Hiçbir zaman bizi yalnız bırakmaması, yaptığı efsanevi belediye başkanlığının Saray halkı tarafından yıllarca anılmasına sebep olacaktır. Bu teşrifini belki birkaç anlamlı sözüyle,belki  müjdeleriyle taçlandırmak isterler.” dedi.
“Bugünkü Meclis Tarihi Bir Değer Taşıyor” diyerek sözlerine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak: “Böyle güzel bir günde, 2021 yılının şubat ayı meclisinde sizlerle beraber olmanın güzelliği içerisinde sizleri Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Saray’ın bugünkü meclis toplantısının uzun yıllardır beklenen bir sonucunun alındığı bir gün olması, ayrı bir tarihi değer taşıyor. Saray bugün 50 bin 248 nüfusuyla 50 bin sınırını aşmıştır. Hayırlı olsun.50 bini geçmiş Saray’da ben biraz daha güçlü hissediyorum kendimi. Ben Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak bu konuda 50 bin nüfusu aşanlara neler olabilir bunları da inceleyeceğim.”diyerek konuşmasını tamamladı.
Konuşmaların ardından meclis gündemine geçildi. İlgili gündem maddeleri ile ilgili komisyonlara gönderilerek karara bağlandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.