Şarköy’de Projenin İkinci Bölümü Gerçekleşti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından arıcılığı desteklemek, geliştirmek ve teşvik etmek amacıyla uygulamaya koyulan “Arıcılığı Geliştirme ve Polinasyon Projesi”nin ikinci bölümüŞarköy’de gerçekleştirildi.

Şarköy’de Projenin İkinci Bölümü Gerçekleşti
23 Temmuz 2016 Cumartesi 14:09

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığınca yürütülmekte olan proje kapsamında, 2015 yılında Şarköy İlçesinde sahiplerini bulan 639 adet kovana ilave olarak, 632 arı kovanı daha dağıtıldı.
Açılış konuşmasını yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Aslan, sahip olunan değerlerin farkında olunmadığını belirterek hayata geçirilen projeler ile insan potansiyelini daha verimli bir şekilde kullanılmasını hedeflediklerini söyledi.
Arı kovanı dağıtım töreninde konuşma yapan Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, “Şarköy Belediyesi Büyükşehir Belediyesi ile beraber turizmi kalkındırmaya yönelik projeleri yapmaya devam edeceğiz. Her zaman ve her koşulda tarıma ve köylüye destek veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanına teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Bugün projenin ikinci ayağını gerçekleştirmek için Şarköy’deyiz. Projemizin ilk bölümünde 639 adet kovana ilave olarak, 118 vatandaşımıza632 arı kovanı daha vereceğiz. Arı üreticilerimizi desteklemek ve üretimi teşvik ederek geliştirmek amacıyla başlattığımızbu proje üreticilerimizden büyük beğeni kazandı. Kırsal Kalkınmayı geliştirmek amacıyla hayata geçirilen diğer çalışmalarımız da hızla devam ediyor. Projenin ve dağıtılan kovanların üreticilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.Konuşmaların ardından kovanlar üreticilere teslim edildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.