Satranç Park çalışmaları başladı

Çerkezköy Belediyesi’nin Tepe Piknik Alanı’nda yapmayı planladığı ‘Satranç Park’ın yapım çalışmaları başladı

Satranç Park çalışmaları başladı
07 Eylül 2016 Çarşamba 16:11

TEPE PİKNİK ALANI’NDA ŞEKİLLENİYOR
 
Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün çalışmaları kapsamında Tepe Piknik Alanı’nda 30 metrekarelik alanda yapılması planlanan ‘Satranç Park’ın yapım çalışmalarına başlandı.
 
30 METREKARELİK ALANDA YAPILIYOR
 
Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgilere göre Tepe Piknik Alanı’nda bulunan tenis kortunun yan tarafında yapılan ‘Satranç Park’ 30 metrekarelik bir alanda Çerkezköylü vatandaşların hizmetine sunulacak.
 
4 TANE DE SATRANÇ MASASI YER ALACAK
 
Büyük bir satranç tahtasının üzerine dev satranç taşları yerleştirilecek olan alanda ayrıca 4 tane de satranç masası yer alacak. Çerkezköy Belediye ekiplerinden temin edilecek satranç takımlarını alarak bu masaları kullanacak olan vatandaşlar, doğayla iç içe satranç sporunu yapabilecekler.
 
1 HAFTAİÇİNDE TAMAMLANMASI PLANLANIYOR
 
Çalışmalar hakkında da bilgi veren Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, alana betonun atıldığını ve taşların döşemesinin yapılmaya başlandığını belirtti. Satranç masalarının da yerlerine oturtulmasıyla çalışmaların tamamlanacağını belirten yetkililer, 1 hafta içerisinde Satranç Park’ın Çerkezköylü vatandaşların hizmetine sunulacağını ifade etti.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.