Satranç sporcuları başarıyla temsil ettiler

Elif Dila Kebir’in 7 Yaş Kızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu olduğu Türkiye Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen 2022 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası’nda sporcularımız takım halinde Çerkezköy’ü bir kez daha başarıyla temsil etti.

Satranç sporcuları başarıyla temsil ettiler
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
01 Şubat 2022 Salı 22:58

Avrupa’nın en çok katılımlı satranç şampiyonalarından biri olan “Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası” 22-29 Ocak 2022 tarihleri arasında Antalya’nın Serik İlçesi’nde düzenlendi. 2 bine yakın sporcunun katılım sağladığı şampiyonada sporcular 1 hafta boyunca şampiyonluk için kıyasıya mücadele etti. Sporcular, 24 farklı kategoride centilmence maçlara imza attı. Şampiyonada kendi kategorilerinde dereceye giren sporcular milli takım havuzuna girmeye hak kazandı.

ELİF DİLA KEBİR 1’İNCİ OLDU

   Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonasına Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü olarak 14 sporcu ile katılım sağladıklarını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Şampiyonada sporcularımızdan Elif  Dila Kebir 7 Yaş Kızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. Turnuvayı 12 yaş genel kategorisinde Bartu Arı 7’nci, 13 yaş genel kategorisinde ise Efe Yalçınkaya 5’inci sırada tamamlayarak Milli Takım havuzuna seçildiler. Turnuvada kulübümüz adına mücadele eden tüm sporcularımızı, antrenörlerimizi ve onlara destek olan ailelerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.