Satranç takımı Başkan Akay’ı ziyaret etti

Çorum’da 1-6 Mayıs tarihleri arasında yapılan Türkiye Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligi müsabakalarına katılarak Yıldızlarda 36 takım arasından 19. ve Çocuklar Kategorisinde 73 takım arasında A Takımı 40. ve B Takımı 55. olan Çerkezköy Belediyesi Satranç Takımı Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı ziyaret ettiler

Satranç takımı Başkan Akay’ı ziyaret etti
10 Mayıs 2015 Pazar 20:36

 MÜSABAKALAR 1-6 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENDİ

01-06 Mayıs tarihleri arasında Çorum’da yapılan Türkiye Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligi müsabakalarına katıldıklarını belirten Çerkezköy Belediyesi Satranç Takımı Antrenörü Remzi Yakut, “Çocuklar Ligi müsabakalarında Çerkezköy Belediyesi Satranç A Takımı 40., B Takımı ise 55. oldu. Yıldızlar Kategorisi’nde ise Çerkezköy Belediyesi Satranç Takımı 36 takım arasında 19. olmayı başardı” diye konuştu.

ÇERKEZKÖY’ÜN ADINI DUYURDULAR

Türkiye Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligi müsabakalarına katılan Çerkezköy Belediyesi Satranç Takımı oyuncuları Berk Altay Çocuk Satranç Ligi 4. Masa Türkiye ikincisi, Taha Mert Dönmez’in ise Yıldızlar Satranç Ligi 4. Masa Türkiye üçüncüsü olduğunu ifade eden Çerkezköy Belediyesi Satranç Takımı Antrenörü Remzi Yakut, “Berk 6 müsabakayı kazandı birini kaybetti. Taha Mert ise 6.5 müsabaka kazandı1.5 müsabaka kaybetti. Takım arkadaşları da iyi mücadele ederek, Çerkezköy’ün adını en güzel şekilde duyurdular” açıklamasında bulundu.

İYİ DERECELER ALACAĞIMIZA İNANIYORUM

Çerkezköy Belediyesi Satranç Takımı oyuncularının yaşlarının rakiplere oranla daha küçük olduğunu ve takım oyuncuların bu tür turnuva ve organizasyonlara katılarak kendilerini geliştireceklerini belirten Çerkezköy Belediyesi Satranç Takımı Antrenörü Remzi Yakut, “İyi mücadele ediyorlar ve yetişiyorlar. Önümüzdeki turnuva ve organizasyonlarda daha iyi dereceler alacağımıza inanıyorum” dedi.

SPORCULARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Çerkezköy Belediyesi Satranç Takımı Antrenörü Remzi Yakut ve oyuncularını tebrik eden Belediye Başkanı Vahap Akay ise, “Satranç Takımımızı, oyuncularını ve emek veren herkesi tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Elimizdeki imkanlar dahilinde çocuklarımızın, sporcularımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

DESTEKLERİNDEN DOLAYI BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİ

Belediye Başkanı Vahap Akay’a destekleri için teşekkür eden Çerkezköy Belediyesi Satranç Takımı Antrenörü Remzi Yakut, hedeflerinin 16-17 Mayıs tarihleri arasında Çerkezköy Belediyesi tarafından kapalı Spor Salonu’ndaki turnuvada başarılar elde etmek olduğunu belirterek, “Turnuvaya kayıtlar dün açıldı ve 10 dakika içerisinde kayıtlar doldu. Güzel ve kaliteli bir turnuva olacağını düşünüyorum. İnşallah bu turnuvada takımımız oyuncuları önemli dereceler elde edecek. Destekleriniz ve katkılarınız için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

SATRANÇ TAKIMI HEDİYE EDİLDİ

Çerkezköy Belediyesi Satranç Takımı Antrenörü Remzi Yakut ve oyuncuların ziyareti toplu hatıra resmi çektirilmesi ve Belediye Başkanı Vahap Akay’ın oyunculara Satranç Takımı hediye etmesi ile sona erdi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.