Satranç turnuvası düzenlendi

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Çerkezköy İlçe Temsilciliği, Çetin Grup sponsorluğunda Sevval Ahmet Çetin Fen Lisesi’nde Satranç Turnuvası düzenledi. 100’ün üzerinde yarışmacının katıldığı turnuvada dereceye girenlere ödül ve kupa verildi.

Satranç turnuvası düzenlendi
18 Mart 2019 Pazartesi 17:49

TURNUVA 2 GÜN SÜRDÜ
Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi, geçtiğimiz hafta sonu heyecanlı satranç turnuvasına ev sahipliği yaptı. Çetin Grup sponsorluğunda, TSF Çerkezköy İlçe Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen turnuvada TSF’den hakemler görev aldı. Satranç Turnuvası’nda açılış konuşmasını yapan TSF Çerkezköy İlçe Temsilcisi Ömür Çelik, “İki gün boyunca sizleri misafir edeceğiz. Burada ve her zaman bir ihtiyacınız olduğu zaman beni bulabilirsiniz. Ahmet Çetin’in Çerkezköy’de satranca verdiği desteğinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Geldiğiniz için teşekkür ediyoruz.” dedi.
EĞİTİM VE SPORA DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEK
Düzenlenen Satranç Turnuvası’nın sponsorluğunu üstlenen Çetin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin eğitime, spora, sporcuya, bilime destek verdiğini ve vermeye de devam edeceğini vurgulayarak “İlk kez bir satranç turnuvasına sponsorluk yapmaktayız. Bu bir ilk ama bundan sonra inanıyorum ki, ben ve benden sonra gelecek olan Atakan Bey de bu spora sponsorluk yapmaya devam edecek ve bunun değişmesine katkı sağlayacak hamlelerin içerisinde olacaktır. Bu yarışmaya katılarak bu heyecanı yaşayan tüm sporculara başarılar diliyorum. İlçemizde ve Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi’nde de devamlı hale gelir inşallah. Bunu kazandırmak ve bölgemizden iyi sporcular yetişmesine katkı sağlamak bizi onurlandıracaktır. Herkese başarılar diliyorum, katıldığınız için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 3 kategori halinde düzenlenen turnuvada dereceye giren sporculara para ödülü ve kupa verildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.