SBS’de ilk üç Anafen’den

İlköğretim öğrencilerinin 4 Haziran’da girdiği Seviye Belirleme Sınavı (SBS)’nın sonuçlarının açıklanmasının ardından Çerkezköy’de dereceye giren öğrenciler belli olurken ilk üç sırada ‘Sevgi Çiçeği’ Anafen Dershanesi öğrencileri yer aldı

SBS’de ilk üç Anafen’den
12 Temmuz 2011 Salı 00:00

İlköğretim öğrencilerinin 4 Haziran’da girdiği Seviye Belirleme Sınavı (SBS)’nın sonuçlarının açıklanmasının ardından Çerkezköy’de dereceye giren öğrenciler belli olurken ilk üç sırada ‘Sevgi Çiçeği’ Anafen Dershanesi öğrencileri yer aldı.
ANAFEN ÖĞRENCİLERİ İLK ÜÇ SIRADA YER ALDI
Geçtiğimiz yıl da tüm soruları doğru cevaplayan 75. Yıl İlköğretim Okulu öğrencisi Yasin Hakan Kandil yerleştirme puanına göre (OYP) Çerkezköy birincisi olurken, Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu öğrencisi Büşra Mantar Çerkezköy ikincisi, Özel Gülerçin Koleji öğrencisi Fatih Alışık da Çerkezköy üçüncüsü oldu.  Bir diğer Çerkezköy Anafen Dershanesi öğrencisi Hatice Kübra Ten ise 2011 yılında yapılan SBS’de Çerkezköy birincisi olmayı başardı. ?
KABATAŞ VE TEKİRDAĞ FEN LİSESİ’Nİ HEDEFLİYORLAR
Başarılarından ötürü öğrencilerini tebrik eden Dershane Müdürü Recep Demir, “Öncelikle bu başarıda emeği geçen aileleri tebrik ediyoruz. Ayrıca okul ve dershane öğretmenlerimize de emeklerinden dolayı teşekkürü borç biliyoruz” diye konuştu.  Öğrencilerin tercihlerini 22 Temmuz’dan itibaren yapacaklarını belirten Demir, Yasin Hakan Kandil’in İstanbul Kabataş Erkek Lisesi’ni hedeflediğini kaydederken, Fatih Alışık vee Büşra Mantar’ın Tekirdağ Fen Lisesi’ni tercih edeceklerini dile getirdi. Demir ayrıca 8 öğrencilerinin de Fen Lisesi’ne yerleşecek seviyede puan aldığını da dile getirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.