SBS'de tam puan aldı

Bu sene son kez yapılan OKS Sınavı'nın kaldırılmasıyla yerine konulan ve her sene yapılacak olan Seviye Belirleme Sınavı'nın ilkinin sonuçları açıklandı.

SBS'de tam puan aldı
06 Ağustos 2008 Çarşamba 00:00

Yapılan sınavda 6. Sınıflar kategorisinde bütün soruları doğru cevaplayan 75. Yıl İlköğretim Okulu ve FEM Dershanesi Çerkezköy Şubesi Öğrencisi Elif Buse Çalışkan büyük bir başarıya imza atarak 500 tam puan aldı.

SORULARIN HEPSİNİ DOĞRU CEVAPLAYARAK 500 TAM PUAN ALDI

Haziran ayı içerisinde bu sene ilki yapılan Seviye Belirleme Sınavı 6. Sınıflar kategorisinde Türkiye birincisi olan Elif Buse Çalışkan sorulan 80 sorunun hepsini doğru cevaplayarak 500 tam puan aldı. Aynı zamanda FEM Dersanesi öğrencisi de olan Elif Buse Çalışkan soyadı gibi çalışkanlığını Türkiye birincliğini paylaşarak gösterdi.

OKS, ÖSS ve SBS'lerde Türkiye birinciliğini paylaşan öğrencilerine ilerleyen zamanda düzenlenecek ödül töreni ile ödül vereceklerini belirten FEM Dersanesi Müdürü Ahmet Avcı, "OKS ve ÖSS'den sonra Seviye Belirleme Sınavı'nda da derece yapan öğrencilerimiz bulunuyor. 6. Sınıflar kategorisinde Elif Buse Çalışkan soruların hepsini doğru cevaplayarak 500 tam puan alarak Türkiye Birinciliğini paylaştı. Bu başarıdan dolayı kendisini kutluyoruz.

Dersanemizde 6. Sınıflarda 60'ın üzerinde öğrencimiz 400 puan alarak bizleri mutlu etti. Ayrıca 7. Sınıflarda da 400 puan üzerine çıkan öğrenci sayımız 70 civarında. FEM Dersanesi olarak öğrencilerimizin almış olduğu başarılardan dolayı gurur ve mutluluk duyuyoruz.

Ortaöğretim Kurumlar Sınavı, Öğrenci Seçme Sınavı ve Seviye Belirleme Sınavı'nda Türkiye derecesi bulunan öğrencilerimize ilerleyen zamanlarda düzenleyeceğimiz ödül töreni ile çeşitli ödüller vereceğiz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.