Scrabble şampiyonları ödüllerini aldı

Tepe Ortaokulu tarafından geleneksel olarak yapılan Scrabble yarışmasında dereceye giren okul ve öğrencilere ödülleri ile kupaları takdim edildi. Yapılan programda konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy’ün sanayi kenti olmasının yanı sıra sağlık ve eğitim kenti de olmasını istediklerini ifade etti

Scrabble şampiyonları ödüllerini aldı
16 Nisan 2015 Perşembe 18:27

 TÖREN TEPE ORTAOKULUNDA DÜZENLENDİ

Tepe Ortaokulu tarafından geleneksel olarak düzenlenen Scrabble turnuvasında dereceye giren okul ve öğrenciler için ödül töreni düzenlendi. Tepe Ortaokulunda düzenlenen törene Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Necmi Akman, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Nair ve İlçe merkezinde bulunan ilk ve ortaokulların müdürleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

64 ÖĞRENCİ YARIŞTI

Ödül töreninin açılış konuşmasını gerçekleştiren Tepe Ortaokulu Müdürü Yahya Kemal Gebeş, “Geçen yıl sadece ortaokullar arasında düzenlediğimiz turnuvamızda bu yıl ilkokullarında katılımını sağladık. 9 ilkokul ve 8 ortaokul ile yaptığımız turnuvada 64 öğrenci yarıştı. Öğrencilerimiz hem bireysel hem de okul bazında yarışarak heyecan içinde geçen karşılaşmalarda büyük emek harcadılar” dedi.

DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Gebeş konuşmasının sonunda ise, “Bu emeklerin sonunda finale yükselen katılımcılar, okullarının dereceye girmesini sağlarken bireysel olarak da elde ettikleri derecelerle ödül almaya hak kazandılar. Bu projenin gerçekleşmesinde bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen okul aile birliği başkanımız ve bosch bayii ekonomi ticarete kurumum adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Okul Müdürü Yahya Kemal Gebeş’in konuşmasını tamamlamasının ardından kürsüye gelen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay yaptığı konuşmada, “İlçe Milli Eğitim ve Halk Eğitim Merkezimizle sürekli çalışma içindeyiz. Eğitim alanında bir çok yeniliği hayata geçirmek istiyoruz. Bu yarışmada yer alan tüm öğrencileri de ayrıca yürekten tebrik ediyorum. Yapılan her faaliyeti yakından takip ederek Çerkezköy’ün bir eğitim ve ya sağlık kenti olarak da anılmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HEDİYELERİNİ KAYMAKAM KUBİLAY’DAN ALDILAR

Düzenlenen Scrabble Turnuvasında derece giren öğrenciler ödüllerini İlçe Kaymakamı Metin Kubilay’dan aldı. Derece giren öğrenciler şu şekilde, Fevzipaşa İlkokulu öğrencisi Emirhan Yağmur’a bisiklet, ikinci olan Fevzipaşa İlkokulu öğrencisi Golcü Doğrusoy’a İngilizce Eğitim Seti, üçüncü olan Tepe İlkokulu öğrencisi Sude Souksu’ya İngilizce Digital Sözlük, dördüncü olan Atatürk İlkokulu öğrencisi Ali Emir Babaoğlu’na Sarabble oyunu ödülü Kaymakam Metin Kubilay tarafından takdim edildi. Ortaokullar kategorisinde birinci olan Mevlana Ortaokulu öğrencisi Gülden Gültekin’e Tablet Bilgisayar, ikinci olan Tepe Ortaokulu öğrencisi Yiğit Akıncı’ya fotoğraf makinesi, üçüncü olan Raif Dinçkök Ortaokulu öğrencisi Edanur Köse’ye MP5 Müzik Çalar, dördüncü olan Tepe Ortaokulu öğrencisi Özlem Öci’ye Scrabble oyunu ödülü hediye edildi.

DERECEYE GİREN OKULLARDA ÖDÜLLERİNİ ALDI

Turnuvada dereceye giren okullara ödülleri ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan tarafından verildi. Dereceye giren okullar ise şöyle sıralandı, İlkokul kategorisinde birinci Fevzipaşa İlkokulu, ikinci Tepe İlkokulu, üçüncü Atatürk İlkokulu, dördüncü Kızılpınar Atatürk İlkokulu olurken, ortaokul kategorisinde birinci Tepe Ortaokulu, ikinci Mevlana Ortaokulu, üçüncü Raif Dinçkök Ortaokulu, dördüncü ise Kızılpınar 125.Yıl Ortaokulu oldu.

MADALYALARI VERİLDİ

 Scrabble turnuvasına katılan Tepe Ortakolu, Nurullah Narin Ortaokuluna, 75.Yıl Ortaokuluna, Kızılpınar 125.Yıl Ortaokuluna, Raif Dinçkök Ortaokuluna, Mevlana Ortaokuluna, Gülerçin Ortaokuluna ve İmam Hatip Ortaokul öğrencileri ise katılımlarından dolayı madalya takdim edildi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.