Seçim bitti Ak Parti'de ziyaretler bitmedi

Seçimden önce sivil toplum örgütlerine destek ziyaretlerinde bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve Milletvekili Adayı Sait Yazı, bu kez teşekkür ziyaretine çıktı. Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Kefalet ve Kredi Kooperatifi ve Ziraat Odası'na giden Ak Partililer Çerkezköy'de alınan yüzde 46'lık oy için teşekkür etti.

Seçim bitti Ak Parti'de ziyaretler bitmedi
22 Haziran 2011 Çarşamba 00:00

Ak Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi seçimden önce yaptığı destek ziyaretlerine seçimden sonra teşekkür ziyaretlerini eklemeye başladı. İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve Milletvekili Adayı Sait Yazı beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte ilk teşekkür ziyaretlerini Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Kefalet ve Kredi Kooperatifi ve Ziraat Odası'na yaptı.
YÜZDE 46'YA TEŞEKKÜR
İlk olarak Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na giden Ak Partilileri Başkan Ali Bozdağ karşıladı. Daha sonra  Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe'yi ziyaret eden Ak Partililer son olarak Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak'ı ziyaret etti.
Ali Bozdağ ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası'ndaki makamında görüşen Ak Partililer 12 Haziran sonrası alınan yüzde 50 oy nedeniyle teşekkürlerini dile getirdi. Milletvekili Adayı Sait Yazı, "Halkımız Çerkezköy'de Ak Parti'ye yüzde 46 oy verdi. Bundan dolayı teşekkür etmek için geldik" dedi. Yazı'nın bu sözleri üzerine "Ayağınıza sağlık" diyen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, "Biz de sizin bu nazik ziyaretinizi esnaf arkadaşlarımızla paylaşacağız" karşılığını verdi.
Bozdağ sözlerini şöyle sürdürdü: "Demokrasiyi seviyorum. Sonuç ne olursa olsun kabüllenmek lazım. Seçim üzeri çalışmalarınıza şahit oldum. Gerçekten her yerdeydiniz. Heyecan mı desem, merak mı desem, sorumluluk bilincimi desem bilmiyorum. Ama Ak Parti olarak gerçekten halkı yakından takip ediyorsunuz" dedi.
Esnaf Odası'ndaki ziyaret sırasında Bozdağ ile Ak Parti Milletvekili Adayı Sait Yazı ve İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ karşılıklı olarak Tekirdağ'ın seçim sonuçlarını da değerlendirdi. İlçe ilçe alınan oy oranlarını soran Bozdağ'a bilgi veren Sait Yazı, "Hayrabolu ve Malkara'da daha fazla oy bekliyorduk, olmadı" dedi.
KENDİMİZİ ANLATAMADIK
Daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ne giden Ak Partililer burada Başkan Muzaffer Yaztepe ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüştü. Ziyaret sırasında köylerden Ak Parti'ye çıkan oyların düşüklüğünü dile getiren İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, "2011 yılı daha açıklanmadı ama 2009 ve 2010 yıllarında köylere 7,5 trilyon lira destek gelmiş. Fazla bir köyümüzde yok. 5 köye yapılan yardım 7,5 trilyon. Ama hala Ak Parti köylerden yeterli destek alamıyor. Biz daha ne yapalım?" ifadelerini kullandı.
Seçimlerde 3. Sıra Milletvekili Adayı olan Sait Yazı'nın seçilememesine rağmen seçimden bir hafta sonra hemen teşekkür ziyaretlerine katılması takdir topladı. Ziyaretler sırasında bunun dile getirilmesi üzerine Yazı şöyle dedi: "Bizim seçilip seçilmememiz önemli değil. Seçimden öncede söylemiştik. Önceliğimiz partimizin tek başına iktidar olmasıydı. Allaha şükür bu oldu. Seçimden önce biz söyledik. Ak Parti tek başına iktidara geliyor. Yüzde 50 gibi bir oy alacağını tahmin etmiştik. Tekirdağ'dan da iktidara fazla milletvekili verirsek daha güçlü oluruz demiştik. Ama kendimizi anlatamadık demek ki. Çerkezköy'de bir başarı varsa bu seçimden seçime yapılan çalışmayla oluşmadı. Birileri bizi yanlış anlatıyor. İşte yaşamınıza karışacaklar, şunu yasaklayacaklar, bunu yasaklayacaklar diyorlar. Gerçi bu 8,5 yılda aşıldı. Böyle olmadığı görüldü" diye konuştu.
BİZİM GÖZÜMÜZDE MİLLETVEKİLİSİNİZ
Köylerden Ak Parti'ye az oy çıkmasına kızmadıklarını dile getiren Ak Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, "Biz yine gideceğiz, yine gideceğiz. İnatla gideceğiz. Kovsalar da gideceğiz. Milletimizle, köylümüzle içli dışlı olmaya devam edeceğiz. Hizmet götürmeye devam edeceğiz" dedi.  
Ziyaret nedeniyle Ak Partililer'e teşekkür eden Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Ak Parti'nin çalışmalarını her zaman takdirle karşıladıklarını söyledi.
Buradan Ziraat Odası'na geçen Ak Partililer, Başkan Hasan Toprak ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle görüştü. Ziraat Odası'nda da ziyaret nedenlerini anlatan Ak Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Ak Parti olarak Çerkezköy'e hizmet etmeye devam edeceklerini kaydetti. Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Sait Yazı için "Siz seçilmesenizde bizim gözümüzde milletvekilisiniz. Ziraat Odası olarak çiftçilerimizin sorunlarını götüreceğimiz ilk kişi sizsiniz, İlçe Başkanımız. Sorunlarımızı dinleyip Hükümete, Başbakana sizler ulaştıracaksınız" dedi.
Yazı, Toprak'ın konuşmasına, "Biz seçilmedik ama çok şükür istikrar sürüyor" karşılığını verdi. Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, Çerkezköy'de 50 dönüm arazinin arsa olarak görülmesi nedeniyle çiftçinin teşvik alamadığından yakındı. Bununla ilgili olarak daha öce dile getirdiği taleplerini bir kez daha yineledi. Ak Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, "İnşallah bu sorunu da hükümetimiz çözecek" dedi.
Ak Parti İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği teşekkür ziyaretine İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve Milletvekili Adayı Sait Yazı'nın yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri Galip Güngör, Ali Eren, Kenan Baldiş, Selda Yeşil, Halil Çelik ve Gençlik Kolları Başkanı Murat Yaraşır katıldı. İlçe Başkanı Demirbağ, teşekkür ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.