Seçimde oy kullanacaklar dikkat!

İstanbul’da 23 Haziran'da yinelenecek seçimler için partilerin çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı adayları için Türkiye’nin her yerinden çalışmalar sürerken, partilerin Tekirdağ İl başkanlığı da İstanbul’da oy kullanacak seçmenler için ulaşım desteği sağlanacağı belirtildi.

Seçimde oy kullanacaklar dikkat!
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
21 Haziran 2019 Cuma 14:02

ÜCRETSİZ ULAŞIM İMKANI SUNULUYOR
CHP Tekirdağ İl Başkanlığı 23 Haziran’da Tekirdağ’dan İstanbul’a oy kullanmak için gidecek vatandaşlar için ulaşım desteği sağlayacak. “23 Haziran’da İstanbul Yolcusu Kalmasın” başlığıyla paylaşılan görselde, Tekirdağ İlçe başkanlıklarının telefon numaraları yer alırken, vatandaşlar bulundukları ilçelerdeki başkanlıkları arayarak otobüslerde kendilerine ücretsiz olarak yer ayırabilecek.
İLÇE TEŞKİLATINA MÜRACAAT EDİLMESİ İSTENDİ
Öte yandan AK Parti’de İstanbul’da yapılacak seçimler için kendi seçmenlerine ulaşım desteği sağlayacak. AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından paylaşılan görselde, İstanbul’a oy kullanmaya gidecek vatandaşlar için ilçe başkanlıklarının telefon numaraları paylaşıldı. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı tarafından paylaşılan görselde; "Değerli Tekirdağlılar, değerli Çerkezköylüler,23 Haziran’da İstanbul’da oy kullanacak seçmenlerimiz ilçe teşkilatına müracaat edebilirler” denildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.