Seçimler sakin geçti

Pazar günü yapılan 23. Dönem Milletvekilliği Seçimleri Çerkezköy ve Saray'da sakin ve huzurlu bir ortamda geçti. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Hakan Dede'nin gözetiminde yapılan seçimlerde birkaç küçük sorun dışında önemli bir olay ile karşılanmazken, oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından sandık görevlileri oy sayım ve tasnif işlemine geçtiler.

Seçimler sakin geçti
24 Temmuz 2007 Salı 08:28

OYLAR TESLİM EDİLDİ

Kısa sürede tamamlanan oy tasnif ve sayım işleminin ardından Sandık Kurulu Başkanları oy çuvallarını mühürleyerek, İlçe Seçim Kurulu'na getirdiler. Oyları ve sonuçları İlçe Seçim kurulu'na getiren Sandık kurulu Başkanları, getirdikleri oyları İlçe Seçim Kurulu'na sırayla teslim ettiler.

23.00'DA SONA ERDİ

241 sandıktan gelen oyların İlçe Seçim Kurulu'nda bilgisayara işlenmesi saat 23.00'e kadar sürerken, oyları teslim etmek isteyen Sandık Kurulu Başkanları ile parti görevlileri uzun süre İlçe Seçim Kurulu önünde beklediler.

AKP'DE SEVİN, CHP ve MHP'DE HÜZÜN ve MUTLULUK

İlçe Seçim Kurulu önündeki bekleyiş en çok seyyar satıcılari ile Hükümet Konağı'nın çaycısına yararken, partililer sonuçların kesinleşmesini sabırsızlıkla beklediler. Sonuçların az çok belirli olmasının ardından AK Partilileri büyük bir sevinç yaşarken, özellikle Çerkezköy'de çok ciddi bi oy artışı bekleyen MHP ve CHP'de ise hayal kırıklığı yarattı. Fakat Çerkezköy'de umduğu oyu alamayan MHP Milletvekili Adayı Kemalettin Nalcı, Tekirdağ'ın diğer bölgelerinden gelen oylarla Ankara'nın yolunu tutmayı başardı ve Nalcı ve kurmayları akşam geç saatlere kadar sevinç gösterisinde bulundular.

SONUÇLAR KUTLANDI

Seçim sonuçlarının belirli olmasının ardından AK Partili Belediye Başkanları ve AK Partililer seçim sonuçlarını Adnan Kahveci Parkı'nında kutlarken, MHP'liler ise Kemalettin Nalcı'nın Milletvekili seçilmesini Nalcı'nın sahibi olduğu Erna Center önünde kutladılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.