Seçkin dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 33 yaşındaki Metin Seçkin, Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından İstasyon mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Seçkin’in tabutuna Beşiktaş bayrağı ve atkısı bağlanırken, sevenlerinin omuzlarında cenaze aracına kadar taşındı

Seçkin dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı
20 Mayıs 2016 Cuma 17:09


TABUTUNA BEŞİKTAŞ ATKISI VE BAYRAĞI BAĞLANDI
İstanbul Kartal'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Metin Seçkin, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Dün Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, ÇTSO Yönetim Kurulu ile Meclis üyeleri, Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan, Çerkezköy Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr.Olcay Palak, Kapaklı Belediyesi Meclis üyesi Akın Yılmaz, 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın ile yönetim kurulu üyeleri, Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Çerkezköy Belediyesi Birim Müdürleri ve amirleri, Kamu Kurum ve Kuruluşların temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda Çerkezköylü katıldı.
DUALAR EŞLİĞİNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Metin Seçkin’in tabutuna Beşiktaş bayrağı ve atkısı bağlanırken, Osmanlı Camiinde Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından İstasyon Mezarlığında dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Çerkezköy Gazetesi olarak merhum Metin Seçkin'e Allahtan rahmet, başta Mustafa Seçkin olmak üzere kederli ailesi ve dostlarına başsağlığı diliyoruz. 
Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.