Seçmen listeleri askıya çıktı

10 Ağustos tarihinde yapılacak olan ilk tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri için seçmen listeleri askıya çıkarıldı. 2 Temmuz tarihinde askıya çıkarılan seçmen listeleri, 9 Temmuz Çarşamba günü askıdan indirilerek güncellenecek.

Seçmen listeleri askıya çıktı
04 Temmuz 2014 Cuma 07:55

 
İLK TUR 10 AĞUSTOS TARİHİNDE YAPILACAK
Cumhurbaşkanlığı seçim süreci, Yüksek Seçim Kurulu'nun belirlediği seçim takvimine göre başladı. İlk turu 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için seçmen listeleri 2 Temmuz itibariyle Muhtarlıklarda askıya çıktı. 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan seçimlerde geçerli oyların salt çoğunluğu sağlanamaması durumunda ikinci tur oylaması 24 Ağustos Pazar günü yapılacak.
BİLGİLERDE YANLIŞLIK VARSA NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜNE MÜRACAAT EDİLECEK
Yurt dışında yaşayan vatandaşlar ise bulundukları ülkelerde ilk oylama için 31 Temmuz-3 Ağustos, seçimin ikinci oylamaya kalması durumunda ise 17-20 Ağustos tarihleri arasında ikinci oy işlemini gerçekleştirecekler. Muhtarlıklarda askıya çıkarılan seçmen listelerinin askı süresince askıda kalacağından seçmenlerin listeleri dikkatle incelemeleri ve listede kendileri ile ilgili bilgilerde yanlış veya eksiklik görmeleri durumunda ilçe Nüfus Müdürlüğüne giderek eksikliğin düzeltilmesi istendi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.