Şehit Ersoy'un Ailesi ile okulda buluştular

Kaymakam Metin Kubilay, bir süre önce adı Gazi Osman Paşa İlkokulu'na verilen Şehit Dinçer Ersoy'un anne ve babası ile bir araya geldi

Şehit Ersoy'un Ailesi ile okulda buluştular
15 Ocak 2014 Çarşamba 08:09

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın yoğun girişimleri sonucu ismi değişen Gazi Osmanpaşa İlkokulu, G.O.P. Şehit Jandarma Uzm. Onb. Dinçer Ersoy İlkokulu oldu. İsim değişikliği sonrası Kaymakam Metin Kubilay, Şehit Dinçer Ersoy'un ailesi ile adı verilen okulda bir araya geldi.
İsim değişikliği için Kaymakam Metin Kubilay'ın  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne verdiği talimatın ardından yapılan hazırlıkların tamamlanması ile birlikte Şehit Dinçer Ersoy'un Babası Mustafa Ersoy ve Annesi Hatun Ersoy, okula davet edildi. Kaymakam Kubilay tarafından okula davet edilerek, yapılan değişiklikler ve hazırlıklar Mustafa Ersoy ve Hatun Ersoy'a gösterildi.
Okulda yapılan “Şehit Köşesi” ni ve diğer hazırlıkları, Şehit Ailesi ile birlikte inceleyen Kaymakam Metin Kubilay, başta Vali Ali Yerlikaya olmak üzere, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine ve okul idaresine teşekkür etti. Yapılan ziyaret ve incelemenin ardından Şehit Ailesi ile bir süre sohbet eden Kaymakam Kubilay, "Önümüzdeki günlerde Aziz Şehidimizi anmak maksadıyla okulda bir program düzenlemeyi planlıyoruz. Aziz Şehidimiz için ne yapsak azdır" dedi ve  Şehit Dinçer Ersoy'a minnet ve şükran duyduklarını dile getirdi.
 Yapılan tüm hazırlıklara çok sevindiğini belirten Şehit Annesi Hatun Ersoy: “Bu isteğimizi geri çevirmeyen Sayın Kaymakamımıza çok teşekkür ederim. Sizin adınız yüreğimizden silinmeyecek, bizim için çok değerli ve kıymetlisiniz. Size minnettarız" diye duygularını dile getirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.