Şehit Mustafa Baykuş’un ailesinden Kubilay'a ziyaret

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ın girişimleri sonucu, 3 Mayıs 1999 tarihinde Bingöl Yayladere’de şehit düşen Piyade Er Mustafa Baykuş'un ismi Özel İdare İlkokuluna verilmiş ve okulda Şehitler Köşesi oluşturulması da kararlaştırılmıştı. Şehit Mustafa Baykuş'un Babası Süleyman Baykuş ve Şehidimizin Annesi Keziban Baykuş, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay' ı makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler

Şehit Mustafa Baykuş’un ailesinden Kubilay'a ziyaret
27 Eylül 2016 Salı 00:00

BİZİM EVLADIMIZDIR
 
Oğullarının isimlerini bir okulda yaşatılmasından duydukları mutluluğu dile getiren Şehit Ailesi “Çocuğumuzun isminin bir okula verilmesinden dolayı Devletimize ve Sayın Kaymakamımıza çok teşekkür ediyoruz. Biz Vatanımız için bir evladımızı feda ettik. O okulda okuyan tüm öğrenciler artık bizim evladımızdır.” dedi.
 
BOYNUMUZUN BORCUDUR
 
Bugün bu topraklarda huzur ve güven içinde yaşıyorsak bunu kahramanca mücadele etmiş ve bu uğurda canlarını feda etmiş Aziz Şehitlerimize ve kahraman Gazilerimize borçlu olduğumuzu söyleyen Kaymakam Metin Kubilay “Bu Ülke bizlere Şehitlerimizin ve Gazilerimizin bir emanetidir. Onların hatıralarını canlı tutmak da bizim boynumuzun borcudur.” dedi.
 
ÇALIŞMALARIMIZI YÜRÜTÜYORUZ
 
Kaymakam Metin Kubilay  “Bilindiği gibi daha önce Gazi Osman Paşa İlkokulunun adı şehidimiz Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy’un adı verilmişti. Özel İdare İlkokuluna da şehit ailemizin onayı ile şehidimiz Şehit Er Mustafa Baykuş’un adını vererek Şehidimizin adını bu okulda yaşatmanın mutluluğu içerisindeyiz. 28. 09. 2016 Çarşamba günü Saat 11.00 de Çerkezköy Özel İdare İlkokuluna Şehit Mustafa Baykuş isminin verilmesi ve Şehit Köşesi açılışı yapacağız. Diğer Şehitlerimiz için de çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.
 
ŞÜKRANLA ANDI
 
Kaymakam Kubilay son olarak canlarını Vatan, Millet ve Bayrak uğruna feda eden Aziz Şehitleri ve kahraman Gazileri rahmet, minnet ve şükranla bir kez daha andıklarını ifade etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.