Şehitlerimize saygı Yürüyüşü

Çerkezköy Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Belediye Binası önünden başlayan ‘Şehitlerimize Saygı Yürüyüşü’ düzenleyecek

Şehitlerimize saygı Yürüyüşü
21 Ağustos 2015 Cuma 17:44

 YÜRÜYÜŞ 17.00’DA BAŞLAYACAK

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Çerkezköy Kent Konseyi önünde gerçekleştirilecek olan ‘Vatan Size Minnettar’ anıtının açılışının ardından saat 17.00’da Çerkezköy Belediyesi ‘Şehitlerimize Saygı Yürüyüşü’ başlığı altında bir yürüyüş düzenleyecek.

BELEDİYEDEN ANITA YÜRÜNECEK

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen yürüyüş Çerkezköy Belediye Binası önünden başlayarak Atatürk Caddesi üzerinden Çerkezköy Kent Konseyi önündeki ‘Vatan Size Minnettar’ anıtı istikametinde gerçekleştirilecek.

FACEBOOK SAYFASINDAN DUYURDULAR

Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, yapılacak yürüyüşü Çerkezköy Belediyesi Facebook sayfasından şu şekilde duyuruldu: “30 Ağustos Zafer Bayramı'nda 'Vatan Size Minnettar' anıtımız açılıyor. Saat 17.00'dan sonra gerçekleştirilecek açılış öncesi Çerkezköy Belediyesi önünden vatandaşlarımız ile birlikte saat 17.00'da şehitlerimizin aziz hatıralarına saygı için Atatürk Caddesi istikametinden anıtımızın olduğu alan güzergahında 'şehitlerimize saygı' yürüyüşü düzenlenecektir. Tüm halkımız davetlidir.”

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.