Şen Makas Çerkezköy AKM’de sahnelendi

Şen Makas adlı tiyatro oyunu, Çerkezköy Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

Şen Makas Çerkezköy AKM’de sahnelendi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
25 Şubat 2020 Salı 10:37


Tiyatro severlerin büyük ilgi gösterdiği ‘Şen Makas’ adlı tiyatro oyununu Çerkezköyl Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı, Enver bayram, Çerkezköy CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve tiyatro severler izledi.
   Paul Portner’ın yazdığı, yıllar önce Türkiye’ye Tiyatrokare’nin getirttiği oyunun yeni versiyonu, Nedim Saban tarafından yorumlandı Anıl Ateş Işık’ın sahne tasarımını yaptığı ‘Şen Makas’ adlı oyununda Melek Baykal, Bülent Seyran, Özgür Yetkinoğlu, Cem Güler, Müge Kement ve Jess Molho sahne alırken, interaktif seyircinin katılımıyla sahnelenen oyunda işlenen bir cinayet çözülüyor ve her oyunda farklı bir sonuç elde ediliyor.
oyununun ardından Başkan Akay tarafından ‘Şen Makas’ adlı oyunda sahne alan tiyatroculara çiçek takdim edildi ve sahne performansları için teşekkür edildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.