Sendika Başkanı Koçak'ın mutlu günü

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Lemar Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen düğün töreni ile çocukları Alperen ve Halit Efe’yi sünnet ettirerek, ilk mürüvetlerini görmenin mutluluğunu yaşadı.

Sendika Başkanı Koçak'ın mutlu günü
21 Ağustos 2007 Salı 08:33

Lemar Düğün Salonu'nda düzenlenen ve oldukça görkemli bir şekilde yapılan sünnet törenine MHP Tekirdağ Milletvekili Kemalettin nalcı, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Belediye Meclis Üyeleri, Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Pevrul Kavlak ile Sendikanın çok sayıda temsilcisi ve oldukça kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Oğulları Alperen ve Halit Efe’nin erkekliğe ilk adımlarını attıklarını belirten Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, düğüne katılarak kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.

Çerkezköy Gazetesi olarak erkekliğe ilk adımlarını atan Alperen ve Halit Efe’ye geçmiş olsun der, ailesini de kutlarız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.