Şerifoğlu kardeşler 1911’de

Çerkezköy 1911 Spor, Furkan – Burakhan Şerifoğlu kardeşlerle anlaşmaya vardı. Takımda yardımcı antrenör olarak göreve başlayan Soner Çelik yeni transferler hakkında bilgilendirmede bulunurken; Kapaklı Site Spor’dan ayrılışı konusuna da açıklık getirdi

Şerifoğlu kardeşler 1911’de
01 Ekim 2016 Cumartesi 10:52

ÇANAKKALE DARDANEL SPOR ALTYAPISINDAN GELDİLER

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor, kadrosunu Furkan Şerif Şerifoğlu ve Burakhan Şerifoğlu’yla güçlendirdi. Çanakkale Dardenel Spor altyapısından gelen yeni transferlerin takıma büyük katkılar sağlayacaklarına inançlarının tam olduğunu dile getiren Çerkezköy 1911 Spor Yardımcı Antrenörü Soner Çelik, transferin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

BİRİ 17, DİĞERİ 15 YAŞINDA

Yeni transferleri hakkında bilgiler veren Soner Çelik, Furkan Şerif Şerifoğlu’nun 1999 doğumlu, sağ ve sol açıkta görev yaptığını dile getirirken; Burakhan Şerifoğlu’nun ise 2001 doğumlu olup sağ açık ve forvet arkası mevkilerinde oynadığını kaydetti.

HEDEF VARSA BEN DE VARIM

Çerkezköy 1911 Spor’la anlaşması ve Kapaklı Site Spor’dan ayrılması konusunda sorulan soruları da yanıtlayan Soner Çelik, “Bundan sonra görevime burada devam edeceğim. Beni buraya layık gören yönetimimize ve Yüksel Hocama çok teşekkür ediyorum. Yüksek Hocamla, futbol oynadığım zamanlarda da beraberdik. Ondan, çok şey öğreneceğimi biliyorum. Bu takımı en tepeye çıkaracağız. Hedef varsa ben de varım. Bu hedefi burada sezinlediğim için buradayım.” dedi.

1911’İN ALTYAPISINI HERKES GÖRECEK

Altyapı ile ilgili planları önümüzdeki gelecek sezon hayata geçireceklerini dile getiren Soner Çelik, “Ben her zaman yaptığım gibi, mahalle aralarından çocukları bula bula Türkiye Şampiyonası’na gitmek istiyorum. Site Spor’dan ayrıldıktan sonra başka takımlarla da görüştüm ancak buraya geldim. Yüksel Hocamın tanıdığım bir isim olması ve kulübün altyapısının olmaması buraya gelmemdeki etkenlerden bazıları. Yönetimle de görüşüp önümüzdeki sezon altyapı çalışmalarına başlanacağının onayını aldım. Bu yüzden kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. 1911’in altyapısını herkes görecek.” ifadelerini kullandı.

SİTES SPOR’A HERHANGİ BİR KIRGINLIĞIM YOK

Kapaklı Site Spor’dan ayrılış nedenine de açıklık getiren Soner Çelik, “Ben Site Spor’a 4 buçuk sene emek verdim. Orada sıfırdan takım kurduk. Ancak bu sezon bazı konularda anlaşamadık. A Takıma transfer istedim ancak maddi yetersizlikten dolayı bunun gerçekleşemeyeceğini söylediler. Altyapı antrenörlüğüne devam edebileceğimi ancak maaşımın yarı yarıya düşeceğini ifade ettiler. Ben de bunu kabul etmedim. Ancak Site Spor’a herhangi bir kırgınlığım yok. 4 buçuk sene boyunca onlarla çalıştım. Ancak şimdi yolumu değiştirip kariyerime hedefleri olan bir kulüpte devam etmek istedim.” şeklinde konuştu.

Haber: Uğur Kılıç

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.