Serkan Karagöz'den yardım eli

Kızılpınar'oa Down Sendromu olan kızı ile birlikte yaşayan 72 yaşındaki bir kadına Çerkezköy'ün sevilen işadamlarından Serkan Karagöz bir adet çamaşır makinası hediye etti.

Serkan Karagöz'den yardım eli

Kimsesi olmayan ve harabe gibi bir evde yaşamlarını idame ettirmeye çalışan aileye çamaşır makinası hediye eden Serkan Karagöz, anne ve kızının bu makinayı sağlıklı kullanabilmesi için Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk korkmaz'dan da evin su şebekesinin ve elektriğinin yeniden gözden geçirilmesi ricasında bulundu. Başkan ise bu talebi seve seve yerine getireceklerini ifade etti.

Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ile birlikte Belediye Başkanı Faruk Korkmaz'ı ziyaret eden işadamı Serkan karagöz, yerel bir gazetede çıkan haberi okuduktan sonra böyle bir yardım yapmaya ve ailenin hayatını kolaylaştırmaya karar verdikğini ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.