Servis araçlarına UKOME tarafından uygunluk belgesi verildi

Tekirdağ Ulaşım ve Koordinasyon Merkezi (UKOME) Çerkezköy’de faaliyet gösteren S, J ve T plakalı araçlara uygunluk belgesi verdi. UKOME’nin yapmış olduğu testte servis araçlarında DUR levhası, taksilerde ise taksimetre olup olmadığına dikkat edildi

Servis araçlarına UKOME tarafından uygunluk belgesi verildi
23 Ocak 2015 Cuma 08:51

 DUR LEVHASI VE TAKSİMETRELERE DİKKAT ETTİLER

Tekirdağ Ulaşım ve Koordinasyon Merkezi (UKOME) Çerkezköy’de faaliyet gösteren S, J ve T plakalı araçlara uygunluk belgesi verdi. Tekirdağ Ulaşım ve Koordinasyon Merkezi (UKOME) Çerkezköy’de faaliyet gösteren servis araçlarına, taksilere ve okul servisi taşıtlarına yönelik uygunluk kontrolünde bulundu. S, J ve T plakalı araçların tabi tutulduğu testi geçen araçlara uygunluk belgesi verildi. UKOME’den gelen ekip servis araçlarında özellikle DUR levhasına dikkat ederken, taksilerde ise taksimetrelere dikkat etti.


KAÇAK SERVİSLERE KARŞI DİKKATLİ OLMALILAR

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş yaptığı açıklamada, kaçak servis aracı kullanan araçlara yönelik yapılan çalışmalar için teşekkür ederken, aynı şekilde UKOME Daire Başkanı Zeki Gürcün’e de uygunluk testinin Çerkezköy’de olması için yaptıkları ricayı kabul etmesinden dolayı teşekkür etti. Başkan Kuş konuşmasının devamında ise, “Bizim esnafımız UKOME’ye karşı her türlü kolaylığı sağlıyor ve görevlerini yerine getiriyor. Bizimde tek isteğimiz UKOME’nin kaçak servis araçlarına karşı daha dikkatli olmalarıdır” diye konuştu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.