Servisçiler Kaymakam Kubilay’ı da ziyaret etti

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında önceki günde Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret ederek sıkıntılarını dile getirdiler

Servisçiler Kaymakam Kubilay’ı da ziyaret etti
09 Şubat 2016 Salı 19:11

 ÖNEMLİ BİR SİVİL TOPLUM KURULUŞUSUNUZ

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ile İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Göksel Söylemez de hazır bulundu. Kaymakam Kubilay Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, kendilerinin önemli Sivil Toplum Kuruluşu olduklarını ifade etti.

SİZLERİN YANINDAYIZ

Taşımacılığın önemli bir faaliyet kolu olduğun ve bunun da sonuna kadar farkında olduklarını sözlerine ekleyen Kaymakam Kubilay, “Taşımacılık işinde herkes kanunlara ve yasalara uymak zorundadır, sizler bu noktada iyi iş çıkarıyorsunuz. Gerek korsan taşımacılık yapanlara gerekse bu gibi faaliyet gösterenlere tepkinizi koyup gerekli mercilere iletiyorsunuz. Hep beraber kanunların gereğini yerine getirmeye çalışıyoruz. Bizler emniyetimizle, jandarmamızla sizlerin yanındayız” açıklamasında bulundu.

EMNİYET GÜÇLERİNE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR

Dernek Başkanı Fikret Tanyeri ve yönetimi de Kaymakam Kubilay ile beraberindeki İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ile İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Göksel Söylemez’e kendilerini kabul ettikleri için teşekkür etti. Başkan Tanyeri, “Hepinizin bildiği gibi bir oda kurmak için çalışmalar başlattık. Bu çalışmalarımız da devam ediyor. Bizler korsan taşımacılığın önüne geçmek adına elimizden geleni yapıyoruz, plakalar tespit ediyoruz ve emniyet güçlerimize bildiriyoruz. Fakat hala daha korsan taşımacılık yapan araçların sayısı artıyor. Bu noktada emniyetimize çok büyük görev düşüyor” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.