Sevgi Eli 18 bin ihtiyaç sahibine uzandı

Kapaklı Belediyesi tarafından iki ayrı yerde açılan ve ihtiyaç sahibi vatandaşların ücretsiz olarak giyinmesini sağlayan ‘Sevgi Eli Yardım Mağazası’ kurulduğu 2016 yılından bu yana 18 bin vatandaşa sevgi elini uzattı.

Sevgi Eli 18 bin ihtiyaç sahibine uzandı
06 Temmuz 2018 Cuma 11:49

Kapaklı Belediyesinin başlatmış olduğu ‘giymiyorsanız getirin’ kampanyasıyla giyilmeyen giysileri ilçede yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Sevgi Eli Yardım Mağazaları kurulduğu günden bu güne 18 bin vatandaşın giyim ihtiyacını karşıladı.

İKİ MAHALLEDE BULUNUYOR
Cumhuriyet ve Karaağaç Mahallelerinde bulunan Sevgi Eli Yardım Mağazaları, hayırsever vatandaşların bağışladığı giysileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor. Hayırsever vatandaşlar pantolon, etek, ceket, gömlek, palto, mont, elbise, tişört, kazak, hırka, bluz, eşofman, çizme, bot, ayakkabı ve çocuk kıyafetlerini mağazaya ulaştırarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırabiliyor.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞARAK GÖNÜLLER VE DUALAR ALDIK
Sevgi Eli Yardım Mağazalarını son derece önemsediklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Vatandaşlardan gelen ürünler mağazamızda ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ücretsiz olarak veriyoruz. İkametgah, yoksulluk belgesi ve kimlik belgesi ile başvuran her vatandaşımıza kapımız açık. Sevgi Eli Yardım Mağazamız Cuma günleri 12.00’a kadar, haftanın diğer günleri de 08.00’dan 17.00’a kadar hizmet veriyor. Sosyal Belediyeciliğin önemli projelerinden biri olan Mithat Paşa Caddesi üzerindeki Sevgi Eli Yardım Mağazamızı ve Karaağaaç Mahallemizde açtığımız mağazalarımızı çok önemsiyoruz. Mağazalarımızın sayesinde 18 bin ihtiyaç sahibi ailemize ulaşarak destek olduk, gönüller ve dualar aldık. Dilerim gün geçtikçe daha da fazla kişiye ulaşır, ihtiyacı olan vatandaşlarımızı mutlu ederiz. Sevgi Eli Yardım Mağazamızda ayrım yapmadan herkese hizmet ediyoruz. Sizlerde, giymiyorsanız getirin ihtiyacı olanı sevindirin.” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.