Sevgi eli bu kez Türk Kızılayı’na uzandı

Kapaklı Belediyesi Sevgi Eli Yardım Mağazaları, sevgi elini bu kez de Türk Kızılay’ına uzattı

Sevgi eli bu kez Türk Kızılayı’na uzandı
25 Temmuz 2018 Çarşamba 09:49

75 KOLİ GİYİM EŞYASI GÖNDERİLDİ
Kapaklı Belediyesi’nin 2016 yılında hizmete giren Sevgi Eli Yardım Mağazası projesi ile 18 bin vatandaşın giyim ihtiyacının karşılandığı bilinirken, Belediye tarafından Cumhuriyet ve Karaağaç Mahallelerinde açılan Sevgi Eli Yardım Mağazaları ‘Giymiyorsanız getirin’ kampanyasıyla kurulduğu günden bu yana ihtiyaç sahibi vatandaşların ücretsiz olarak giyinmesini sağlıyor.

75 KOLİ VE 30 ÇUVAL EŞYA
Sevgi elini bu kez de Türk Kızılayı’na uzatan Kapaklı Belediyesi, Sevgi Eli Yardım Mağazalarında hazırlanmış olan 75 koli ve 20 çuval giyim eşyasını Kızılay’a ait Ankara Etimesgut’ta bulunan 2. el eşya hazırlama, temizleme ve dağıtım merkezine Türkiye’nin çeşitli bölgelerine dağıtılması için gönderdi.

YARDIM ELİMİZİ UZATMAYA DEVAM EDİYORUZ
Sevgi ellerini gün geçtikçe daha fazla vatandaşa uzattıklarını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Gönderilen kolilerdeki eşyalar Ankara Etimesgut’taki merkezde tekrar temizleme işleminden geçilerek yeni bir eşya görünümüne kavuşturulacak. Ardından bu eşyalar Türkiye genelindeki ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırılarak giyim ihtiyaçları karşılanacak. Türkiye’nin doğusunda bulunan köylerdeki ihtiyaç sahiplerine gönderilecek. Sosyal belediyecilik prensibi doğrultusunda ilçemizde yaşayan yardıma muhtaç vatandaşlarımıza yardım eli uzattık, uzatmaya devam ediyoruz. Kapaklı halkının bu duyarlılığı çok gurur verici. Kapaklı halkı olarak sadece Kapaklı’nın değil tüm Türkiye’nin yanındayız. Sevgi elimizi daha da fazla vatandaşımıza uzatmak için çalışacağız.” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.