Sevgi Evi Çocuklarına dört dörtlük sünnet şöleni

Süleymanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği Sünnet Şöleni Sahil Anfi Tiyatro yanındaki çim alanda düzenlendi. Sevgi Evi çocukları için düzenlenen Sünnet Şölenine, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve eşi Belgin Eşkinat, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sevgi Evi Çocuklarına dört dörtlük sünnet şöleni
19 Ağustos 2014 Salı 07:09

Tören öncesi Süleymanpaşa Belediyesi binası önünden sünnet düğün alayı hareket etti. Şehir turu ardından çocuklarımız, kendileri için ayrılan tahtlara çıkartılıp sırayla alana girdiler. Düğün öncesi palyaçolar çocuklarla oyunlar oynadı. Düğün pastasının kesilmesinin ardından Başkan Eşkinat çocuklara tek tek pasta yedirdi. Konuşma yapması için sahneye davet edilen Başkan Eşkinat, “Başta emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Evlatlarımız için ne yapsak az. Çocuklarımız her şeyin en iyisine layık. Geleceğimiz çocuklarımız için payımıza düşen ne ise yapmaya devam edeceğiz” sözlerini söyledi. Başkan Eşkinat, Vali Ali Yerlikaya’yı konuşma yapması için sahneye davet ederken, sponsorlara da teşekkür etti.
Düğünde konuşan Vali Yerlikaya böyle güzel işlere vesile olduğu için Ekrem Eşkinat’ı tebrik edip, “Biz Sayın Başkanımla konuştuk. Seneye bu etkinliklerin sadece Sevgi Evleriyle sınırlı kalmayıp, Süleymanpaşa genelinde yapılması konusunda anlaştık” sözlerini söyledi.
Konuşma sonrası çocuklara takıları takıldıktan sonra, Ekrem Eşkinat çocuklara bisiklet hediye etti. Romanturka grubunun çaldığı hareketli parçalarla eğlenceli parçalarla vatandaşlar eğlenceli dakikalar geçirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çiğdem - 9 yıl önce
çok iyi yapmışlar emeği geçen herkese teşkkür ederim ekrem bey böyle birşey yaptığı için ona ayrıyette teşekkür ederim allah başımızdan eksik etmesin...
Avatar
- 9 yıl önce
süper olmuş, ama bu sayfa neden açılmıyor?