Sevginin Dilini konuşuyoruz ​

‘Sevginin Dili’ adlı söyleşi 15 Şubat Cuma günü saat 15.00’da Kapaklı Belediyesi ve Kapaklı Kent Konseyi işbirliğiyle düzenlenecek

Sevginin Dilini konuşuyoruz ​
13 Şubat 2019 Çarşamba 13:16

CUMA GÜNÜ SAAT 15.00’DA
Söyleşiyle ilgili bilgilendirmede bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Belediyemizde ücretsiz olarak verilen Psikolojik Danışmanlık hizmetimiz kapsamında 15 Şubat 2019 Cuma günü saat 15.00’da ‘Sevginin Dili’ adlı bir söyleşi düzenliyoruz.” dedi.

KAPAKLI BELEDİYESİ TERAS KAFE’DE
Söyleşinin ücretsiz olup, tüm Kapaklı halkının bu anlamlı söyleşiye davetli olduğunu ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Belediye Hizmet Binamızın 9. katında hizmet veren Teras Kafe’de düzenlenecek olan söyleşide ‘İlişkilerimizi’ konuşacağız.” diye konuştu.

GELİN, SEVGİYİ KONUŞALIM
İkili ilişkiler hakkında bilgilendirmelerin ve karşılıklı görüş alışverişlerinin gerçekleşeceği söyleşinin konuşmacılığını, Kapaklı Belediyesi Uzman Psikoloğu Ceren Sayın’ın yapacağını kaydeden Başkan Mandalı, “Cuma günü tüm vatandaşlarımızı, ortak dil olan ‘Sevgi’yi konuşmaya davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.