Sevimli dostlarını yalnız bırakmadılar

Özel Çerkezköy Uğur Okulları öğrencileri 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Çerkezköy Belediyesi Hayvan Barınağı’nı ziyaret etti

Sevimli dostlarını yalnız bırakmadılar
05 Ekim 2017 Perşembe 14:03

HAYVAN BARINAĞI’NI ZİYARET ETTİLER
4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinliği kapsamında, Özel Çerkezköy Uğur Okulları olarak Okul Müdürü Tuğba Zenginal, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte Çerkezköy Belediyesi Hayvan Barınağı’nı ziyaret etti.
İNSAN OLMANIN TEMEL GEREKSİNİMİ
Hayvanları sadece bir gün değil, her zaman korumanın bilinci ve sorumluluğuyla hareket ettiklerini belirten Tuğba Zenginal; öğrencilerin hazırladıkları hediyeleri yetkililere teslim edip, sevimli dostlarıyla keyifli anlar geçirdiklerini ifade etti. İnsan olmanın temel gereksinimlerinden olan sevgi ve saygı olgularının, her canlıya yansıtılması ilkesinde öğrencilerin bu anlamlı günde güzel bir etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi.
 YETKİLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Zenginal ayrıca, Uğur Okulları olarak, etkinlik sırasında öğrencileri yalnız bırakmayan ve onlarla yakından ilgilenen, bilgi veren Veteriner Hekim Mehmet Doğancı’ya ve Veteriner Sağlık Teknisyeni Mehmet Yıldız’a teşekkürlerini iletti.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.