Şevket Halimoğlu TVHB kongresine katıldı

Türk Veteriner Hekimleri Birliği (TVHB)’nin 47. Olağan Büyük kongresi 27 Kasım Pazar günü Ankara Crowne Plaza Otel’de gerçekleşti. Seçime tek liste ile giren mevcut başkan Veteriner Hekim Dr. Talat Gözet’in güven tazelediği kongreye Trakya Veteriner Hekimleri Odası Üyesi Çerkezköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Şevket Halimoğlu da katıldı

Şevket Halimoğlu TVHB kongresine katıldı
28 Kasım 2016 Pazartesi 13:02

TRAKYA’DAN 7 KİŞİ KATILDI
Türk Veteriner Hekimleri Birliği’nin 26-27 Kasım’da Ankara Crowne Otel’de düzenlenen 47. Olağan Büyük Kongresi’ne Trakya Veteriner Hekimleri Odası’ndan Oda Başkanı Dr. Erdal İlgü’nün yanı sıra, içlerinde Trakya Veteriner Hekimleri Odası Üyesi Çerkezköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Şevket Halimoğlu’nun da bulunduğu 6 delege de katılım gösterdi. Halimoğlu, gerçekleşen kongre ile ilgili bilgiler verirken “Trakya Bölgesi'nde Veteriner Hekimleri Odası'na kayıtlı 585 üye var. Kongreye 2 ilden 7 kişi gittik. Oda Başkanımız Dr. Erdal İlgü de bizimleydi" dedi.
393 DELEGE MEVCUT
Türkiye'de 25 binin üzerinde veteriner hekim olduğunu dile getiren Halimoğlu “Kongremizde toplamda 393 delege mevcut. 2 senede 1 yapılan kongremizin ilk günü faaliyet ve denetim raporlarının okunması ile geçti. İkinci günde ise seçim gerçekleşti” ifadelerini kullandı.
TALAT GÖZET GÜVEN TAZELEDİ
Türk Veteriner Hekimleri Birliği'nin 47. Olağan Büyük Kongre'sinde seçimlere tek liste ile gidildi. Mevcut Başkan Talat Gözet, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.
ANITKABİR'İ ZİYARET ETTİLER
Gerçekleşen kongre öncesi Çerkezköy Veteriner İşleri Müdürü Şevket Halimoğlu ve beraberindeki Oda üyeleriler Anıtkabir'i ziyaret etti.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.