Seyyar satıcılara cezai işlem uygulanıyor ​

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki seyyar satıcılara karşı uyguladığı sıkı denetimlere devam ediyor

Seyyar satıcılara cezai işlem uygulanıyor ​
15 Ağustos 2018 Çarşamba 11:23

SEYYAR SATICILARA CEZAİ İŞLEM UYGULANIYOR
Esnafların haklarını korumak ve ilçede gürültü kirliliği yaşanmaması için harekete geçen zabıta ekipleri, seyyar satıcılar üzerindeki denetimlerini aralıksız sürdürüyorlar. Özellikle gıda satışı yapan şahıslara 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nun 38. maddesinden cezai işlem uygulandığını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “İlçemiz sınırları içerisinde bulunan esnafımızın ve insanlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi açısından seyyar satıcılar ile ilgili uygulamamız devam edecektir.” dedi.

HALKIMIZ İÇİN TÜM GAYRET VE ÇABAYI GÖSTERECEĞİZ
Sürekli olarak seyyar satıcılar ile ilgili şikayetlerin geldiği vurgulayan Başkan Mandalı, “Sanayi kenti olduğumuz için vatandaşlarımız vardiyalı sistemde çalışıyorlar. Gündüz uyuyan vatandaşlarımızdan ses olması sebebi ile oldukça fazla şikâyet geliyor. Şartlar ne olursa olsun, seyyar satıcıların satış yapmasına izin vermeyeceğiz. Yasalar neyi emrediyorsa onu uygulayacağız. Amacımız, halkımızın sağlıklı ürün tüketmesi ve esnafımızın haksız rekabet nedeniyle zarar görmemesidir. Halkımızın ve esnafımızın rahat etmesi için elimizden gelen tüm gayret ve çabayı göstereceğiz. Seyyar satıcılara yönelik çalışmalarımız devam edecek” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
- 6 yıl önce
çerkezköyde şikayet ediyoruz hala bir yaptırım yok...