Seyyar satıcılara göz açtırmıyorlar

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri gece gündüz demeden yaptıkları denetimlerde seyyar satıcılık yapan kişilere ilçe genelinde göz açtırmıyor

Seyyar satıcılara göz açtırmıyorlar
07 Ağustos 2017 Pazartesi 14:44

DENETİMLER DEVAM EDİYOR
Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, özellikle iş yerlerinde satış yapan ve vergi ödemek zorunda kalan vatandaşların haklarını korumak ve vatandaşların huzuru adına seyyar satıcılar üzerindeki denetimlerini aralıksız sürdürüyorlar.
GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, özellikle halkın yoğun olduğu bölgelerde sayıları gittikçe artan seyyar satıcılara göz açtırmayacaklarını açıkladı.
ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ
Seyyar satıcılar tarafından satılan güvensiz gıda ve benzeri ürünlerin satışının engellenmesi yanında kaldırımı işgal ederek esnaflarla haksız rekabet içerisine giren seyyar satıcılara asla izin vermeyeceklerini de belirten Başkan Mandalı, denetimleri arttırdıklarını kaydetti.
ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK
Başkan İrfan Mandalı, “Şartlar ne olursa olsun, seyyar satıcıların satış yapmasına izin vermeyeceğiz. Yasalar neyi emrediyorsa onu uygulayacağız. Amacımız, halkımızın sağlıklı ürün tüketmesi ve esnafımızın haksız rekabet nedeniyle zarar görmemesidir. Halkımızın ve esnafımızın rahat etmesi için elimizden gelen tüm gayret ve çabayı göstereceğiz. Seyyar satıcılara yönelik çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.