Sezonu 2. tamamladılar

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı mücadele ettiği, Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’ndeki grubunda oynadığı 10’uncu maçında 8’inci galibiyetini alarak sezonu 2. olarak tamamladı.

Sezonu 2. tamamladılar
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
08 Şubat 2022 Salı 10:46

Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksi’nde oynanan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı - İstanbul Basket Feneri Kadın Basketbol Takımı mücadelesini Sedef Yarıcı, Ahmet Oğuzhan Cirit ve Rıdvan Cömert hakem üçlüsü yönetirken; karşılaşanın masa hakemliklerini ise Derya Gülbahar, Özlem Delice, Hilal Tarıer, Ata Uğur Öngel ve Yaşar Terzioğlu yaptı. Baş Antrenör Ercan Çete yönetimindeki Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı karşılaşmaya Hatice Tuğçe Dedeoğlu, Gamze Gül Karakuş, Fulya Yaman, Melisa Yamur, Şeydanur Şahin, Nursima Üzümcü, Sevda Atabay, Dilara Sever, Buse Başak, Kübra Yavaş, İclal Duranoğlu ve Gülfem Tosun kadrosuyla çıktı.

71 - 51 LE KAZANDILAR

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, İstanbul Basket feneri karşısında ilk çeyreği 21 – 8 önde tamamladı. 2. Çeyrek 41 – 23 temsilcimizin üstünlüğü ile tamamlanırken; 3’üncü çeyrek ise 56 – 37’lik skorla yine temsilcimizin üstünlüğü ile sona erdi. Baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı 71 - 51’lik skorla kazandı.

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, Emlak Konut Gelişim Kadın Basketbol Takımı, Kırklareli Gençlik Kadın Basketbol Takımı, İstanbul Basketbol Feneri Kadın Basketbol Takımı, Edirne DSİ Kadın Basketbol Takımı ve İstanbul Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’ın yer aldığı E Grubu’nda şu ana kadar 10 karşılaşmaya çıktı. 8 galibiyet, 2 de mağlubiyet alan temsilcimiz grubunu 2’nci sırada tamamladı.

12 takım arasında oynanacak çapraz eleme müsabakalarının ardından kazanan 6 takım, Play-Off grubuna yükselmeye hak kazanacak ve Türkiye Basketbol 1. Ligi’ne (TKBL) çıkma mücadelesi verecek.

BAŞALRILARININ DEVAMINI DİLİYORUM

Temsilcimiz Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımını, başarılarından dolayı tebrik eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sporcularımız, 29 Ekim Kapalı Spor Salonumuzun zemininin uygun olmaması nedeniyle iç saha maçlarını şehir dışında oynamak zorunda kalıyorlardı. Fakat önemli bir yatırımla kapalı spor salonumuzda FIBA onaylı parke zemin döşeme çalışmalarını tamamladık.

 Böylelikle sporcularımız artık kendi sahalarında taraftar desteğini de arkalarına alarak iç saha maçlarına çıkabiliyorlar. Kendi seyircisi önünde çıktığı tüm maçları kazanan sporcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.