SGK'nın yeni yerini inceledi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı ve Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş ve Çerkezköy Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Hasan Türkan ile beraber, yeni Sosyal Güvenlik Merkezinin yapılacağı alanda incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı

SGK'nın yeni yerini inceledi
27 Eylül 2016 Salı 15:49

İŞLEMLER HER GEÇEN GÜN ARTMAKTADIR
 
Söz konusu incelemelerinde açıklamalarda bulunan Kaymakam Metin Kubilay “İlçemiz, yüzlerce fabrikası ve on binlerce çalışanıyla, Ülkemizin en önemli sanayi bölgelerinden bir tanesidir. Ayrıca İlçemizin hızlı nüfus artışına sahip olmasından dolayı, kurumlarımızın yaptığı iş ve işlemler her geçen gün artmaktadır. Çerkezköy Sosyal Güvenlik Merkezimizin hizmet alanı Çerkezköy, Kapaklı ve Saray İlçelerini kapsamaktadır. Toplam 92.202 çalışana hizmet veren ve yaklaşık 300 m2 alana sahip mevcut Sosyal Güvenlik Merkezi Hizmet Binasının yetersiz kalması nedeniyle İlçemizde Fatih Mahallesinde 917 ada, 14 parselde Yeni Sosyal Güvenlik Merkezi yapılması planlanmaktadır.” dedi.
 
2 BİN 800 M2 KAPALI ALAN ÜZERİNDE KURULACAK
 
Kaymakam Metin Kubilay sözlerini şöyle sürdürdü. “Yeni Sosyal Güvenlik Merkezinin inşaat oturumu  7231 m2 olup 3 katlı ve 2800 m2 kapalı alan üzerinde kurulacak. Çalışmalar henüz ruhsat aşamasında olup proje Bakanlıkta Proje Tadilatı birimindedir. Ekim ayı içerisinde Belediyeye teslim edilmesini beklediğimiz projenin ihalesinin 2016 yılı içerisinde yapılmasını ve inşaatının başlamasını ümit ediyoruz” dedi.
 
VATANDAŞLARIMIZ RAHATA ULAŞACAK
 
Yeni Hizmet Binasının yapılmasından sonra Kurumun  verimliliğinin artacağını Kubilay “Yeni Hizmet Binası merkezi bir yerde yapılacağından vatandaşlarımız daha rahat ulaşacaklardır.” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.