Şifayı İrmet’te buldu

Çerkezköy’de, yaklaşık 5 yıldır sol kulak önünde şişlik şikâyeti bulunan 74 yaşındaki hasta şifayı İrmet Hastanesi’nde buldu. Tükrük Bezi Tümörü tanısı konulan ve başarılı bir operasyon geçiren hasta sağlığına kavuştu.

Şifayı İrmet’te buldu
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
08 Ağustos 2019 Perşembe 13:43

OPERASYON 2 BUÇUK SAAT SÜRDÜ
Beş yıldır gittiği hastanelerde sol kulak önünde şişliğine çare bulamayan 74 yaşındaki hasta son olarak Çerkezköy İrmet Hospital’e başvurdu. Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Oral Burak Demirel'in yaptığı muayene ve tektikler sonucu Whartin tümörü (Tükrük Bezi Tümörü) tanısı konulan hasta ameliyata alındı. Yaklaşık 2 buçuk saat süren operasyonda Facial Sinir'den (Yüz Siniri) 3x3 cm'lik tümör ayrıldı.
TABURCU EDİLDİ
Başarılı ameliyatın ardından sağlığına kavuşan hastanın yakınları, “Biz hastamızı doktor Burak Bey'e getirmeden önce bir çok hastane dolaştık ancak hiç bir doktor riskli ve 7 saat süren bir operasyon olduğu için yapmak istemeyip üniversiteye sevk etti. Bu dönemde zaman kaybettik ve tümör ilk günden bu yana 3-4 kat büyüdü. Doktor Burak Bey bize güven verip ameliyatını yapabileceğini söyledi. Yaklaşık 2-3 saat süren operasyondan sonra hastamız düzeldi. Burak Bey ve İrmet Hastanesi'ne çok teşekkürler” diye konuştu.  Operasyon sonrası yüz sinirleri çalışması normale dönen hasta sağlıklı bir şekilde taburcu edildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.