Sigarasız bir dünya dileğiyle

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Bahar Özçelik Handemir, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Çerkezköy Yurt Müdürlüğü'nde ‘Sigara ve Sağlığa Zararları’ konulu seminer düzenlendi

Sigarasız bir dünya dileğiyle
20 Mayıs 2016 Cuma 17:08


YURT SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ
Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Çerkezköy Yurt Müdürlüğü’nün çok amaçlı salonunda gerçekleşen seminere Uzm. Dr. Bahar Özçelik Handemir, Yurt Yetkilileri, öğrenciler, Hastanenin Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanları Ayşe Akgün ve Füsun Özcan katıldı.
SİGARA VE SAĞLIĞA ZARARINDAN BAHSETTİ
Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Bahar Özçelik Handemir seminerde ‘Sigaranın tarihçesi, sigaraya bağlı ölümler, dünyada ve Türkiye’de sigara kullanımı ile bunun istatistiki verileri, pasif içicilik, sigaraya bağlı hastalıklar, sigarayı bırakma, sigarayla mücadele, nikotin bağımlılığı ve kriterleri” gibi konular hakkında bilgilendirmede bulundu.
“VAZGEÇMEYİN”
Sunumun sonuna doğru sigara içen insanların sigarayı bıraktıklarında vücutlarındaki olumlu değişiklikleri ve bunların süreleri hakkında bilgiler veren Dr. Handemir, “Karar verin, vazgeçmeyin, başarın. Sigarasız bir dünya dileğiyle.” dedi.
Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.