Sıkıntı Viyadük sıkıntısı değil

Çerkezköy’de minibüs şoförlüğü yapan Hasan İlmez geçtiğimiz günlerde Atatürk Viyadüğü üzerinde bulunan ve ‘Kuş gözü’ diye tabir edilen ışıklı kasisleri mahkemeye taşımış ve gelen bilir kişi heyetinin yaptığı incelemelerin ardından sonucun açıklanacağını gazetemizde haber yapmıştı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise, “Viyadüğün yapısal durumundan dolayı Belediye’de kendine göre bir çare bulmuş ama Nasreddin Hoca’nın hikayesi gibi iki tarafta haklı durumda. Bu sadece Atatürk Viyadüğü meselesi değil, bu sıkıntıyı her yerde yaşıyoruz” dedi.

Sıkıntı Viyadük sıkıntısı değil
25 Temmuz 2014 Cuma 07:30

ÇOĞUNLUĞU DİNLEMEK ZORUNDAYIZ
Çarşamba günkü sayımızda ‘Viyadükte mahkemelik oldu’ başlıklı haberimizin ardından konu hakkında açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Viyadüğün yapısal durumundan dolayı Belediye de kendine göre bir çare bulmuş ama Nasreddin Hoca hikayesi gibi iki tarafta haklı aslında. Bu sadece Atatürk Viyadüğü meselesi değil, bu sıkıntıyı her yerde yaşıyoruz. Vatandaşın şikayetlerinde cadde üzerlerinde araçların yavaş gitmesi için hız kesici önlemler alınmasını bekliyor. Ancak diğer taraftan da Vatandaş arabasının zarar gördüğünü düşünüyor. Biz burada çoğunluğu dinlemek zorundayız” açıklamasında bulundu.
BAZI NOKTALARDA HIZ KESİCİLERİ KOYMAK ZORUNDA KALIYORUZ
Karayollarının yollara hız kesici bariyerlerin konulmasını yasakladığını sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Bazı bölgelerde her gün 2-3 trafik kazası meydana geliyor ve bunun en pratik çözümü olarak buraya hız kesicileri koymak zorunda kalıyoruz. Trafik kurallarına biraz daha duyarlı olabilsek belki de bizim buralara bu hız kesicileri koymak zorunda kalmayabiliriz” dedi.
UZUN VADEDE FARKLI PROJEMİZ VAR
Çerkezköy’ün en büyük yatırımlarından birisi olan Atatürk Viyadüğü’nün yanlış yapılmasından kaynaklanan sıkıntıyı tüm Çerkezköy halkının yaşadığına dikkat çeken Vahap Akay, “O zamanki bedel ile yaklaşık 6 Milyon TL’ye mal olmuş bu yapı karşıdan bakıldığında hiç hoş durmuyor. Uzun vadede ve ekonomik anlamda biraz daha rahatladığımız zaman orayla ilgili bir projemiz var. Ama bugün yapamayız. Bugün yaparsak vatandaş, ‘Çerkezköy’ün bir sürü sorunu varken orası ile mi uğraşıyorsunuz?’ der. İlk önce Çerkezköy’deki diğer sıkıntıları çözeriz ve en sonunda bu viyadükteki problemi çözeriz. Ama şimdilik biz bu viyadük ile yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
eski chp li - 10 yıl önce
ayaklara gel akay bey ayaklara,ne oldu yolsuzluk vardı?ne zaman açıklayacaksınız?