Sınav Dershanesi’nden görkemli açılış

Ağustos ayı itibariyle Çerkezköy Gaziosmanpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi’nde hizmet vermeye başlayan Sınav Dergisi Dershaneleri Çerkezköy Şubesi görkemli bir törenle açıldı.

Sınav Dershanesi’nden görkemli açılış
09 Ekim 2010 Cumartesi 00:00

Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olan Sınav Dergisi Dershanesi’nin Çerkezköy Şubesi açıldı. Açılış birçok konuğun katılımıyla gerçekleştirilirken Sınav Dergisi Dershaneleri Çerkezköy Şubesi Genel Koordinatörü Oktay Becerik’in teşekkür konuşmasının ardından Kaymakam Ayhan Bayhan, Belediye Başkanları Ali Ertem, Faruk Korkmaz, Hanifi Belindir ve Özkan Yücel açılış kurdelesini konfetiler eşliğinde kesti.  

BİRÇOK İSİM KATILDI
    Açılışa Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Karaağaç Belediye Başkanı Özkan Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, İlçe Halk Eğitim Müdürü Şenol Sinan Ekinci, Çerkezköy TMS Başkanı Murat Koçak, Belde ve Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Olcay Palak, AKP İlçe Teşkilat Başkanı Sait Yazı, Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, okul müdürleri, öğretmenler ve birçok konuk katıldı.
    Açılışta ayrıca Sınav Dergisi Dershanesi bünyesinden Sınav Dergisi Dershaneleri Genel Koordinatörü Kenan Acar, emekli Anayasa Mahkemesi Üyesi Abdullah Necmi Özler, Sınav Dergisi Dershaneleri Rehberlik Koordinatörü Ömer Öcal, İstanbul Şube Kurucuları, Trakya Bölgesi Şube Kurucuları, dershanenin eğitim kadroları da yer aldı.

YENİLİKLER DEVAM EDECEK
    Bölgeyi daha iyi tanımaları gerektiği için şube açılışını eğitim öğretim döneminden sonra yaptıklarını ifade eden Kurucu Müdür Handan Kaynak, çok güzel bir başlangıç yaptıklarını belirterek, "Umuyorum yeni eğitim öğretim dönemi öğrencilerimiz ve tüm eğitim dünyası için çok iyi olur" dedi ve bunun için ellerinden gelenin fazlasını yaptıklarını kaydetti. Yeniliklerin ve çalışmalarının devam edeceğini de kaydeden Kaynak, açılışa katılan herkese teşekkürlerini iletti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.