Sınıf öğretmeni açığı yok

2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı bugün resmen başlıyor. Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgilere göre, Çerkezköy’de sınıf öğretmeni kadrosunda açık bulunmazken, branş konusunda da 78 kontenjan verildiği ve bunlardan birinin de sınıf öğretmenliği olduğu ifade edildi

Sınıf öğretmeni açığı yok
15 Eylül 2014 Pazartesi 08:11

78 KONTENJANDAN BİRİ SINIF
ÖĞRETMENLİĞİ
Çerkezköy’de sınıf öğretmenliğinde açık bulunmadığını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, branş öğretmenliği konusunda da Çerkezköy’e 78 kişilik kontenjan verildiği ve bunlardan birinin de sınıf öğretmenliği olduğu açıklandı. ÇTSO Anadolu Lisesine 1 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni, Kızılpınar Belediyesi Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne 1 Din Kültürü, 1 Almanca, 1 Türk Dili ve Edebiyatı, 1 Biyoloji, 1 Matematik, 1 Müzik, 1 Coğrafya, 1 Beden Eğitimi ve 2 İngilizce öğretmeni kontenjanı verildi.
14 KONTENJAN ANADOLU İMAM HATİP
LİSESİNE
125. Yıl Ortaokulu’na 1 Fen Bilimleri/Fen ve Teknoloji, 4 Türkçe, 2 ilköğretim Matematik öğretmeni, 2 Sosyal Bilgiler, 1 İngilizce ve 1 Okul Öncesi Öğretmen. Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne 1 Fizik, 2 Meslek Dersleri, 1 Biyoloji, 1 Coğrafya, 1 Tarih, 3 Türk Dili ve Edebiyatı, 1 Arapça, 1 Beden Eğitimi, 2 İngilizce ve 1 Kimya öğretmeni kontenjanı. Nurullah Narin Ortaokulu’na branş öğretmen olarak 1 Görsel Sanatlar ve 1 İngilizce. 75.Yıl Ortaokulu’na 1 İlköğretim Matematik öğretmeni.
KIZILPINAR ANADOLU LİSESİ 1 ALMANCA
ÖĞRETMENİ
İmam Hatip Ortaokulu’na ise 1 İlköğretim Matematik Öğretmeni, 1 Müzik, 1 İngilizce ve 1 Din kültürü branş öğretmeni kontenjanı verildi. Raif Dinçkök Ortaokulu’na ise 1 İlköğretim Matematik öğretmeni, 1 Bilişim Teknolojileri, 2 Türkçe ve 1 Fen Bilimleri. Mevlana Ortaokulu’na 1 İlköğretim Matematik öğretmeni, 1 Rehberlik, 1 İngilizce ve 1 özel Eğitim. Kızılpınar Anadolu Lisesine 1 Almanca öğretmeni. Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne 1 Biyoloji, 1 Kimya, 1 Motorlu Araçlar Teknolojisi, 4 Türk Dili ve Edebiyatı, 1 Din Kültürü, 1 Tarih, 1 Rehberlik, 1 Fizik, 2 Matematik ve 2 İngilizce öğretmeni kontenjanı verildi.
MESLEKİ EĞİTİM
MERKEZİNE GÜZELLİK VE SAÇ BAKIM HİZMETİ
Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne 1 Biyoloji, 1 Matematik, 1 Din Kültürü ve 2 İngilizce. Mesleki Eğitim Merkezine 1 Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri. Veliköy Belediyesi Ortaokulu’na 1 Okul Öncesi. HFZ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne 1 Türk Dili ve Edebiyatı. Rehberlik ve Araştırma Merkezi’ne 4 Rehberlik öğretmeni ve 1 Özel Eğitim. Kızılpınar İlkokulu’na 1 rehberlik ve 1 İngilizce. Veliköy İlkokulu’na 1 Rehberlik ve 1 İngilizce. Cumhuriyet İlkokulu’na 1 Rehberlik. Mevlana İlkokuluna 1 Rehberlik ve 1 Özel Eğitim.
1 SINIF ÖĞRETMENİ İNCİ NARİN YERLİCİ
İLKOKULUNA
Kızılpınar Atatürk İlkokulu’na 1 İngilizce. Zehra-Mehmet Gülkaya Anaokuluna 1 Okul Öncesi Öğretmen. Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi 1. Kademe’ye 1 Özel Eğitim. Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi 2. Kademe’ye 1 Özel Eğitim ve Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’ne ise 1 Özel eğitim öğretmeni. Tepe İlkokuluna 1 Özel eğitim ve Halk Eğitim Merkezine de 1 El Sanatları branş öğretmeni kontenjanı verildi. 1 Sınıf Öğretmeni kontenjanı ise İnci Narin Yerlici İlkokulu’na verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.