Site Spor U 11 takımı şampiyonluk kupasına kavuştu

Tekirdağ U 11 Mini Minik Şenliği C Grubu’nda geçtiğimiz hafta Çorlu Fener Spor’u 9 – 0 yenerek şampiyonluğu garantileyen Site Spor U 11 takımı, bu hafta karşılaştıkları Çukuryurt Spor U 11 takımını 13 – 0 yenerek şampiyonluk kupasına kavuştu. Miniklere kupalarını Site Spor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu ve geçtiğimiz sezon Denizlispor’da forma giyen Çerkezköylü Erçağ Evirgen verdi

Site Spor U 11 takımı şampiyonluk kupasına kavuştu
29 Haziran 2015 Pazartesi 19:19

 NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLDULAR

 

Geçtiğimiz hafta Tekirdağ U 11 Mini Minik Şenliği C Grubu’nda şampiyonluğu garantileyen Site Spor U 11 takımı, bu hafta karşılaştığı Çukuryurt Spor U 11 takımını 13 – 0 yenerek ligi namağlup şampiyon tamamladı. 7 maçta 52 gol atıp kalesinde sadece 2 gol gören Site Spor U 11 takımı, bu başarılı istatistiği ile de göz doldurdu.

 

TUGAY VE TOPRAK HAT TRICK YAPTI

 

Şampiyonluğu garantileyip son maçına çıkan Site Spor U 11 takımı maça Doğukan Alyar, Egehan Çelik, Taha Çolak, Ersin Yılmaz, Ceyhun Aysel, Eren Yaprak, Tugay Güner ve Emirhan Bilgiç ilk 8’iyle başlarken; Çukuryurt Spor U 11 takımı ise Fatih Bakar, Furkan Bulut, Ali Bütün, Ata Kenar, Alpay Özgül, Serkut Tuncel, Enis Kayra Bayram ve Arda Baydar’la kadrosuyla maça başladı. 13 – 0 Site Spor U 11 takımının üstünlüğüyle sonuçlanan mücadelede golleri Eren Yaprak (2), Tugay Güner (3), Ersin Yılmaz (2), Emirhan Bilgiç (2), Toprak Öztürk (3) ve Muhammet Ali kaydetti.

 

ERÇAĞ EVİRGEN FUTBOLCULARI KUTLADI

 

Maçın bitiş düdüğünün ardından coşkuyla tribünlere koşan Site Sporlu oyuncular, tribünlerde oturan ebeveynlerini ve taraftarları selamlayarak ‘Site Spor’ tezahüratları yaptılar. Şampiyonluk kupasını Site Spor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu ve geçtiğimiz sezon Denizlispor’da forma giyen Erçağ Evirgen’den alan minikler, şampiyonluğu roman havası oynayarak kutladılar.

 

ATICI SPOR KOMPLEKSİ’NDE YEMEK YEDİLER

 

Hemen hemen her maçın ardından olduğu gibi bu maçtan sonra da Atıcı Spor Kompleksi’ne akın eden minikler, şampiyonluk yemeklerini ve tabiri caizse şampiyonluk primi olan dondurmalarını yediler.

 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.