Sitespor bu yıl zirveye oynayacak

Tekirdağ Süper Amatör Lig’deki temsilcilerimizden Sitespor’un yeni sezon hazırlıklarına 15 gün içinde başlayacağı belirtilirken, kırmızı beyazlı ekipteki son gelişmelerle ilgili konuşan Kulüp Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, bu doğrultuda güçlü bir ekip oluşturmak için hazırlıklara başladıklarını belirterek, "Hedefimiz ligde kalmak değil, üst sıralarda mücadele etmektir" dedi. Karamehmetoğlu ayrıca transfer konusunda da birçok çalışmaları olduğunu ifade etti

Sitespor bu yıl zirveye oynayacak
14 Temmuz 2012 Cumartesi 17:59

Geçtiğimiz sezon Tekirdağ Süper Amatör Lig’de istediği sonuçları alamayan ve son haftalara kadar düşme korkusu yaşayan Sitespor önümüzdeki sezona iddialı bir şekilde girmek için çalışmalarını sürdürüyor. Takım sezon öncesi hazırlıklarına 15 gün içinde başlayacak.
ZİRVEYİ HEDEFLİYORUZ
Sezon hazırlıklarına iki hafta sonra başlayacak kırmızı beyazlı ekipteki son gelişmelerle ilgili konuşan Kulüp Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, bu doğrultuda güçlü bir ekip oluşturmak için hazırlıklara başladıklarını belirterek, "Hedefimiz ligde kalmak değil, üst sıralarda mücadele etmektir" dedi. Teknik direktör sorununu hallettikten sonra transferlere ağırlık vereceklerini kaydeden Karamehmetoğlu, "Yeni sezonda zirveyi hedefliyoruz" diye konuştu.
SIKI BİR HAZIRLIK DÖNEMİ PLANLIYORUZ
Sezon öncesi çok sıkı bir hazırlık dönemi planladıklarını dile getiren Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, "Yeni sezon çalışmalarımıza Temmuz ayının son haftasında başlayacağız. Şu an itibariyle transfer görüşmesi yaptığımız birkaç oyuncu var. Yapacağız transferlerle birlikte güçlü bir Sitespor oluşturuyoruz" derken, hedeflerinin ligde kalmak değil, üst sıralarda mücadele etmek olduğunu da vurguladı. Karamehmetoğlu ayrıca, resmi olarak anlaştıkları tecrübeli oyuncuları sezon hazırlıklarına başlamadan önce açıklayacaklarını da sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.