Sitespor transferde hız kesmiyor

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendiren Sitespor bir transferi daha sonuçlandırdı. Orta saha ve kanatlarda görev alabilen Gökhan Aydil, kendisini kırmızı beyazlı formaya bağlayan sözleşmeye imza attı.

Sitespor transferde hız kesmiyor
12 Temmuz 2014 Cumartesi 07:13

GEREKLİ BÖLGELERE TRANSFER YAPIYORUZ
6 Şubat 1986 doğumlu Gökhan Aydil, Sitespor Kulübü’nde gerçekleşen görüşme sonucunda kendisini Sitesporlu yapan sözleşmeyi imzaladı. İmza töreninden sonra konuşan Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, “Sitespor bu sezonda Süper Amatör Ligi’nde başarılı bir sezona imza atacaktır. Bizler de Yönetim Kurulu olarak bu hedef doğrultusunda planlamamız çerçevesinde gerekli bölgelere nokta transferler yapıyoruz” dedi.
CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN
Gökhan Aydil’in Sitespor genel kriterlerine uygun bir futbolcu olduğunu ifade eden Karamehmetoğlu, “Kendisi ile güzel bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Sitespor bir markadır ve bu markanın değerini bilen futbolcularla sözleşme imzalar. Bu transferin tüm camiamıza hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.
BU CAMİADA GÖREV ALMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM
Yeni transfer Gökhan Aydil ise, yaptığı açıklamada, “Sitespor’dan ilk teklif geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettim. Sitespor takip ettiğim ve değerlerini bildiğim bir spor kulübüdür. Bu camia içinde görev almaktan mutluluk duyuyorum” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.