Sitespor transferde hız kesmiyor

Süper Amatör Lig ekiplerinden Sitespor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, 1 Eylül 1996 Bafra doğumlu Özkan Hekimoğlu ile anlaşmaya vardı.

Sitespor transferde hız kesmiyor
15 Ağustos 2014 Cuma 07:54

ORTA SAHADA GÖREV YAPIYOR
2013-2014 sezonunu şampiyon tamamlayan Sitespor, yeni sezon transferlerini sürdürüyor. Sitespor, futbol hayatına 14 yaşında Kapaklıspor formasıyla başlayan Özkan Hekimoğlu’nu renklerine bağladı. Dört sezon boyunca Kapaklıspor formasını terleten Özkan Hekimoğlu, yeni sezon öncesi kampına dahil edilecek. 19 yaş kategorisinde de mücadele edebilecek olan genç futbolcu, orta sahada görev yapıyor.
HOCAMIZIN TALEPLERİ DOĞRULTUSUNDA TRANSFERLERE DEVAM EDİYORUZ
İmza töreni sonrasında konuşan Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, “Özkan’ı kadromuza kattığımızdan dolayı camia olarak çok mutluyuz. Süper Amatör Lig zorlu bir lig. Özkan genç bir kardeşimiz ve öncelikli kendisini 19 yaş altı grubunda değerlendireceğiz. Hocamızın talepleri doğrultusunda gerekli  transferleri yapmaya devam ediyoruz. Bu sezonda Sitespor’a layık olarak mücadele edecek bir takım oluşturma çabası içerisindeyiz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.