Sitespor'dan gördüğüm desteği sizden göremedim

Kapaklı Spor kulübü Başkanı Bilal Tokuç, Başkan Yardımcısı Adem Yavaş, Arge Sorumlusu Nurten Pandir, Takım Antrenörleri Ercan Yılmaz, Abdullah İşar ve 7-14 yaş grubu sporcularla birlikte Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Kapaklıspor yönetimine sitemde bulunan Mandalı, "Biz ‘5 yıl boyunca sizleri idare ediyoruz. Sizde bir günlüğüne bizi idare edin’ dedik. Sitespor seçim döneminde açık bir şekilde bizi destekledi. Fakat aynı desteği sizlerden göremedik” dedi

Sitespor'dan gördüğüm desteği sizden göremedim
12 Nisan 2014 Cumartesi 07:38

MANDALI'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDULAR
Kapaklıspor yönetimi, beraberlerindeki 7-14 yaş grubu sporcular ile birlikte 3’üncü kez Kapaklı Belediye Başkanlığı’na seçilen İrfan Mandalı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Kapaklıspor Kulübü Başkanı Bilal Tokuç, Kapaklıspor Başkan Yardımcısı Adem Yavaş, Kapaklıspor Ar-Ge Sorumlusu Nurten Pandir, Kulüp Antrenörü Ercan Yılmaz ve genç sporcular hazır bulundu.
SPORA DESTEK AMAÇLI GECE TERTİPLEYECEĞİZ
Ziyarette ilk olarak konuşan Kapaklıspor Ar-Ge Sorumlusu Nurten Pandir, “Çocuklarımızın sportif faaliyetleri kapsamındaki imkanlarını genişletmek ve geliştirmek adına gerek sizin gerekse esnafımızın destekleri yadsınamaz. Kulübümüze destek veren başta Kapaklı Belediyesi olmak üzere tüm Kapaklı esnafı ve halkına teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki günlerde spora destek anlamında bir gece tertip edeceğiz. Bu gecemizde bizleri şereflendirirseniz büyük mutluluk duyacağız” dedi.
SİTESPOR'DAN GÖRDÜĞÜMÜZ DESTEĞİ SİZDEN GÖREMEDİK
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise, "Genç sporcuların, çalışkan bir yönetime sahip olmaları nedeniyle oldukça şanslılar" derken, konuşmasının devamında Kapkalıspor yönetimine sitemde bulunarak, "Biz bugüne kadarki söylemlerimizde hep şunu söyledik. Biz ‘5 yıl boyunca sizleri idare ediyoruz, sizde bir günlüğüne bizi idare edin’ dedik. Sitespor seçim döneminde açık bir şekilde bizi destekledi. Fakat aynı desteği sizlerden göremedik” ifadelerini kullandı.
KENDİLERİNİ AFFETTİRECEKLERİNİ SÖYLEDİ
Mandalı'nın sitemkar açıklamalarına Kapaklıspor Başkanı Bilal Tokuç cevap olarak, "İnşallah bundan sonraki süreçte kendimizi affettireceğiz” açıklamasında bulundu. Ziyaretin sonunda Kapaklıspor heyeti Başkan İrfan Mandalı’ya arkasında kendi isminin yazılı olduğu 59 numaralı Kapaklıspor forması hediye ederek ziyareti sonlandırdı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.