Sivas köftecisi resmi açılışını yaptı

Sivas Köftecisi Uğur Mumcu Caddesi numara 23 adresinde düzenlenen törenle açıldı. Trakya da ilk şubelerini açtıklarını belirten işletme ortaklarından Şinasi Ayvalı, “İçinde herhangi bir katkı maddesi bulunmayan köftemizi tüm halkımızın beğenerek yiyeceğini tahmin ediyoruz. İlerleyen zamanlarda gelecek talep doğrultusunda da Kapaklı ve Çorlu’ya da şube açmayı düşünüyoruz” dedi.

Sivas köftecisi resmi açılışını yaptı
30 Eylül 2014 Salı 07:26

DAVETLİLERE İKRAMDA BULUNULDU
Sivas’ın meşhur köfteleri bundan böyle Çerkezköy’de de vatandaşın beğenisine sunuluyor. Sivas Köftecisi Uğur Mumcu Caddesi numara 23 adresinde düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Merkez Komutanı Binbaşı Şener Çelik, CHP Çerkezköy İlçe Kayyum heyeti Başkanı Hasan Demir, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Samsunlular Derneği Başkanı ve aynı zamanda Belediye Meclis üyesi Enver Bayram, davetliler ile çok sayıda Sivaslı vatandaş katıldı.

ODUN ATEŞİNDE DÖNERİMİZ DE OLACAK
Yaklaşık bir hafta önce hizmete başlayan ve resmi açılışı önceki gün yapılan Sivas Köftecisinin işletmeciliğini ise Şinasi Ayvalı ile Mustafa Konuk yapıyor. İşletme hakkında bilgi veren Şinasi Ayvalı, “Trakya’da ki ilk şubemizi Çerkezköy’e açtık. İlerleyen zamanlarda da Kapaklı ve Çorlu’ya açmayı planlıyoruz. İlk etapta Çerkezköy halkına meşhur Sivas köftesi ile etli etmek sunuyoruz. İlerleyen günlerde de odun ateşinde pişen dönerimizi de halkımızın beğenisine sunacağız” dedi.

LEZZETLİ OLMASININ EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ GÜNLÜK OLMASI
Meşhur Sivas köftesinin özelliklerinden de bahseden Ayvalı, “Köftemizde herhangi bir katkı maddesi bulunmuyor, sadece ete tuz katılıyor. Kesilen hayvanın özel bölgesinden alınan et ile köftemizi yapıyoruz. Özel kısmı dediğimiz alanın sırrı da bizde saklı. Hayvanın her bölgesinden alınan et ile bu köfte yapılmıyor. Köftemizin lezzetli olmasının en büyük özelliği de günlük olmasıdır” açıklamasında bulundu.

35 YILLIK GEÇMİŞE SAHİP
Bahçeyle birlikte 650 metrekare alan üzerinde hizmet verdiklerini sözlerine ekleyen Şinasi Ayvalı, “işletmemiz 2 kattan oluşuyor ve bahçe kısmıyla da halkımıza hizmet veriyoruz. 15 civarında çalışanımız var ve 4 ustamızda Sivas’tan özel olarak geldi. 35 yıllık geçmişi bulunan Sivas köftemiz son 4-5 yıldır duyulmaya başladı ve Türkiye’nin 35 ilinde vatandaşların beğenisine sunuluyor. Köfte servisimizden önce müşterilerimize çorba ikramı yapıyoruz ve yemek sonunda da kendi imalatımız olan tatlılarımızı müşterilerimizin damak tadına sunuyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN AKAY BOL KAZANÇLAR DİLEDİ
Davetlilere yapılan ikramların ardından açış törenine geçildi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yeni açılan işletmenin Çerkezköy halkına hayırlı olmasını temenni ederek, işletme sahiplerine de bol kazançlar diledi. Yapılan konuşmanın ardından açılış kurdelesini Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Merkez Komutanı Binbaşı Şener Çelik, CHP Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir, TMS Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ile İşletmenin ortaklarından Şinasi Ayvalı birlikte kestiler. Kurdele kesiminin ardında da dua okundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.