Sivaslılar birlikte iftar yaptı

Tekirdağ Sivaslılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği önceki akşam derneğin bulunduğu Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Çabuk Sokakta 700 kişilik iftar verdi. Derneğin düzenlediği iftar programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirdi.

Sivaslılar birlikte iftar yaptı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
29 Mayıs 2019 Çarşamba 12:20

700 KİŞİ KATILDI
İftar programında MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, İyi Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Macit, Çerkezköy Belediye Meclisi Üyesi Sait Yazı, Mehmet Kar, Trakya Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Burhan Koç, Başkan Yardımcısı Osman Karadavut, Çerkezköy Yozgatlılar Dernek Başkanı Emin Sungur, Çerkezköy Tokatlılar Dernek Başkanı Bünyamin Demir, STK temsilcileri, iş adamları, esnaflar ve dernek üyelere katıldı.
HER YIL DÜZENLENMESİNİ AMAÇLIYORLAR
Tekirdağ Sivaslılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Yıldız, derneğin kurucu Başkanı Ercan Yılmaz ve dernek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte iftara gelen davetlileri karşıladı.  Dernek yönetimi her ay dernek adına çıkardıkları aylık 4 Eylül dergisinin Mayıs ayı sayısını davetlilere dağıttı. Programda konuşan Tekirdağ Sivaslılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Yıldız, “Tekirdağ Sivaslılar kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği olarak düzenlemiş olduğumuz iftar programımıza katılan herkese şansım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum. İftarımıza katılmanız bizleri mutlu etti. Bu iftar programımızı bundan böyle her yıl geleneksel olarak sürdürmeyi amaçlıyoruz” d,ye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.