Sivaslılar ilk yıllarını kutladı

Tekirdağ Sivaslılar Kültür Sosyal ve Yardımlaşma Derneği kuruluşunun birinci yılı dolayısıyla birlik, beraberlik ve dayanışma günü etkinliği düzenledi. Tekirdağ Sivaslılar Kültür Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ercan Yılmaz konuşmasında “Yaklaşan yerel seçimler öncesi Çerkezköy Belediye başkan adaylarına başarılar diliyoruz. Bizler dernekler ve sivil toplum kuruluşları olarak tüm partileri temsil etmekteyiz. Bizim görevimiz yapılan hizmetleri takdir etmek, yanlışlar karşısında sesimizi gür bir şekilde çıkarmaktır” dedi.

Sivaslılar ilk yıllarını kutladı
19 Şubat 2019 Salı 10:55

BAŞKAN ADAYLARINA BAŞARI DİLEDİ
Tekirdağ Sivaslılar Kültür Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ercan Yılmaz açılış konuşmasında, “Tekirdağ Sivaslılar Derneği olarak bugün hep birlikte birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek için bir aradayız. Bizler ne kadar Sivaslı olsak da bir o kadar da Tekirdağlıyız, Çerkezköylüyüz. Yaklaşan yerel seçimler öncesi Çerkezköy Belediye başkan adaylarına başarılar diliyoruz. Bizler dernekler ve sivil toplum kuruluşları olarak tüm partileri temsil etmekteyiz. Bizim görevimiz yapılan hizmetleri takdir etmek, yanlışlar karşısında sesimizi gür bir şekilde çıkarmaktır. Bugün buraya gelerek bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YEREL SANATÇILAR SAHNE ALDI
Yılmaz’ın konuşmasının ardından programa katılanlara dernek yönetimi tarafından ikramda bulunurken, sahneye çıkan yerel sanatçılar söyledikleri birbirinden güzel şarkılarla programa katılanlara unutulmaz bir gün yaşattı. Etkinliğe Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Turan Demircan, Alperen Ocakları Başkanı Ahmet Macit, Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Belediye Başkan adayı Yılmaz Bulut, AK Parti Çerkezköy Eski İlçe Başkanı Sait Yazı, partililer, STK temsilcileri ile çok sayıda Sivaslı katıldı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.